0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Moschino Toy 2 Pearl

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Moschino Toy 2 Pearl Парфумована вода
425 грн
Новинка
Moschino Toy 2 Pearl Парфумована вода (тестер)
100ml
2 958 грн
Новинка

Moschino Toy 2 Pearl: грайте зі своїм життям, насолоджуючись моментом!



Відома «іграшкова» серія бренду Moschino поповнилася яскравим райдужним виданням Toy 2 Pearl, що миттєво піднімає тонус, переливаючись усіма відтінками гарного настрою! Безхмарний, райдужний, чистий та легкий цитрусово-фужерний аромат переливається мускусними та деревними, пісочними та солодкими, пряними та квітковими, пудровими та фруктовими відтінками.
Це – найкращий супутник оптимістів для весняно-літнього сезону: він прикрасить усіх, хто відрізняється сонячним, веселим характером та щасливий ділитися своїм іскристим теплом із оточуючими.
Парфум стане вашим ідеальним вибором - must have для повсякденних кежуал-образів, подорожей, побачень та прогулянок на свіжому повітрі: просто насолоджуйтесь життям, і воно дарує вам нові приводи для цього!



Історія створення


Абсолютно неординарна колекція Toy («Іграшка») вперше була представлена італійським брендом Moschino у 2014 році, коли публіка була приголомшена не лише незвичайною «дитячою» тематикою, нетиповою для парфумерії, а й дизайном флакона: він був створений у вигляді абсолютно реалістичної іграшки -  найпопулярнішого у світі плюшевого ведмедика Teddy Bear.
Квітковий деревно-мускусний парфум одразу ж завоював серця тисяч шанувальників, ставши бажаним і милим подарунком, і, звичайно ж, отримав продовження у вигляді нових оригінальних фланкерів – тепер уже скляних флаконів, але стилізованих під іграшкове ведмежа.
Першим з них у 2018 році став радісний квітково-фруктовий Toy 2 у жовтому флаконі, через рік з'явився чорний чоловічий деревно-пряний Toy Boy, за ним у 2021 вийшов солодкий фруктовий Toy 2 Bubble Gum (улюблений багатьма дівчатами Рожевий Ведмедик). У 2023 році був представлений райдужний флакон Toy 2 Pearl, що в перекладі означає «перлина». Красивий корпус незвичайного забарвлення переливається так яскраво, що просто проситься до колекції любителів оригінальних видань!
Вся колекція «Ведмедиків» від Москіно представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Moschino Toy 2 Pearl та інші парфуми цієї лінійки, а також усі головні бестселери бренду: Cheap & Chic, Fresh Couture, Glamour та Moschino Funny!



Життєрадісна перлина вашої колекції!


Композиція зустрічає своїх шанувальниць соковитим, насиченим акцентом лимона, що ідеально поєднується з сорбетом, заправленим запашною пряною зеленню орегано.
Квітковий букет витончених фрезій та запаморочливого жасмину незвичайно доповнений нотою нагрітого на літньому сонці піску, що створює дивовижно реалістичну ілюзію чудового дня на пляжі з лимонним морозивом у руках.
Деревна база складена із смолистих тонів кипарису і землистих нюансів ветивера, оповитих виразною хмаринкою емоційного мускусу, що пробуджує уяву.
Якщо ви шукаєте аромат-антидепресант, здатний зробити ваш весняно-літній сезон радісним та яскравим, рекомендуємо купити Moschino Toy 2 Pearl в інтернет-магазині La Grande – він чудово доповнить ваші безтурботні плани на літо!