0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Для ніг

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9
  • a
  • b
  • e
  • f
  • h
  • j
  • l
  • p
  • t

Класифікація

Країна виробник

Група товару

Bordo Cool Mint Cooling Foot Care Cream Крем для ніг, що охолоджує
75g
222 грн
Eyenlip Ceramide Repair Foot Cream Крем для ніг з керамідами
50g
192 грн
Jigott Vita Solution 12 Brightening Foot Care Pack Зволожувальна маска-шкарпетки для ніг, 1 пара
2шт.
109 грн
Lamelin Spa Foot Peeling Пілінг для ніг
40g
172 грн
Lamelin Pure Papaya Sea Oil Foot Balm Cream Крем для ніг з папаєю
100ml
189 грн
Tony Moly Magic Food Mango Hand Butter Крем для рук "Манго"
Немає у наявності
FarmStay Lemon Intensive Moisture Foot Cream Крем для ніг з екстрактом лимона
Немає у наявності
FarmStay Jeju Mayu Visible Difference Foot Cream Крем для ніг з кінською олією
Немає у наявності
Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore Turtles Foot Pack Відлущуюча маска-шкарпетки для ніг
Немає у наявності
Holika Holika Silky Baby Foot Mask Sheet Маска для ніг
Немає у наявності
A'pieu Soft Foot Peeling Socks Пілінг-шкарпетки для ніг з АНА та ВНА-кислотами
Немає у наявності
Pack Age Monthly New Feet Socks Pack Шкарпетки для педикюру.
Немає у наявності
J:ON Daily Foot Cream Snail Крем для шкіри ніг з муцином равлики
Немає у наявності
Bordo Cool Mint Cooling Foot Spray Спрей для ніг, що охолоджує
Немає у наявності
Petitfee & Koelf Dry Essence Foot Pack Маска для ніг
Немає у наявності
Eyenlip Baby Foot Peeling Mask Пілінг-шкарпетки для ніг
Немає у наявності
3W Clinic Enrich Foot Treatment Відновлюючий крем для втомлених ніг
Немає у наявності
3W Clinic Enrich Lovely Foot Treatment Крем для ніг, що відновлює, з гіалуроновою кислотою
Немає у наявності
Jigott Real Moisture Snail Foot Cream Крем для ніг з екстрактом слизу равлика
Немає у наявності

Догляд за шкірою ніг

Гарні, доглянуті ніжки – це не тільки професійно виконаний педикюр, а й що головне! – чиста, гладка та ніжна шкіра без тріщин, натоптишів, грубих та сухих ділянок. Корейські красуні також вважають, хто краса ніг – це в першу чергу їхнє здоров'я, тому догляд за шкірою, пропонований фахівцями з Країни Ранкової Свіжості, спрямований насамперед на харчування та зволоження, регенерацію та стимулювання кровообігу, видалення омертвілих тканин, пом'якшення епідермісу, заспокоєння подразнень, загоєння дрібних тріщин і ранок, відбілювання шкіри та вирівнювання її відтінку.

Щоб досягти цих цілей, корейські косметологи вдаються до найекзотичніших і найефективніших компонентів: це олії та витяжки з цілющих рослин, екстракти, фруктові кислоти, вітамінні комплекси, мінерали, сечовина, пантенол.

Ось чому азіатські красуні можуть похвалитися такими ніжними, рожевими п'ята - це один з головних секретів привабливості жінок, які виглядають вічно юними - навіть після 40-50 років!

Підбір б'юті-продуктів для догляду за шкірою ніг

Кореянки цінують не тільки креми: головне їх винахід - особливі шкарпетки їх котону , просочені корисними для ніжок есенціями, поживними маслами і навіть кислотами - в залежності від поставленого завдання зволоження, пом'якшення або пілінг стоп.

Якщо ноги потребують посиленого догляду та значної корекції, а також для надання їм особливої гладкості кореянки часто використовують скраби з натуральними складовими – наприклад, подрібненими абрикосовими кісточками.

Ще один дивовижний засіб - маски для ніг . Важко повірити, але в Кореї вони популярні анітрохи не менше, ніж у нас – маски для обличчя. Адже ноги дійсно приймають на себе велике навантаження – невже вони не варті того, щоб їх потішили приємним доглядом?

Не менш комфортно - і набагато звичніше - використання всіляких кремів , які є базовою частиною програми догляду: кремом завершують всі процедури, включаючи шкарпетки, маски і пілінги.

Популярні також б'юті-засоби з ментолом, натуральними оліями або рослинними витяжками, що знімають відчуття втоми, набряки, тяжкість ніг – це особливо цінно після довгого робочого дня, стомлюючих тренувань або незручного взуття.

Відмінним рішенням будуть також контролюючі потовиділення, антисептичні та дезодоруючі засоби: вони усувають бактерії – причину неприємного запаху, а також зменшують небажану пітливість.

Поради від La Grande

Вражаюче ефективним варіантом для комплексного вирішення проблем є Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore Turtles Foot Pack - маска-шкарпетки з відлущуючим, антибактеріальним та протимозольним ефектом. Вона працює, поки ви спите, а вранці прокидаєтеся з п'ята, немов у немовляти!

Схожий продукт представляє знаменита Holika Holika , що презентувала Silky Baby Foot Mask Sheet - маску-шкарпетки для відновлення, живлення, зволоження та догляду.

Існують і шкарпетки для пілінгу - відмінне рішення для загоєння та відлущування від A'pieu Soft - Foot Peeling Socks з АНА і ВНА-кислотами.

Дуже гарний і популярний FarmStay Lemon Intensive Moisture Foot Cream – освіжаючий, пом'якшувальний, живильний, зволожуючий, заспокійливий крем для ніг, яким можна завершити догляд після масок – або регулярно використовувати для підтримання відмінного стану шкіри.

Крем з кінською олією FarmStay Jeju Mayu Visible Difference Foot Cream також забезпечить відмінне харчування, зволоження та догляд.

Якщо ж у вас виникнуть питання з підбором ідеального продукту, консультанти La Grande професійно порекомендують вам найкращі варіанти!