0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valentino Valentino Uomo Born in Roma Green Stravaganza

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

92 грн
Новинка
Valentino Uomo Born in Roma Green Stravaganza Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Valentino Uomo Born в Рома Green Stravaganza



Ефектні кольори цього ограненого флакона градієнтно передають усі відтінки весни та літа в італійській столиці: це тони тінистої зелені, молодого листя та цитрусових часточок ароматного бергамота.
Саме так яскраво зустрів весняний сезон 2024 модний бренд Валентино, представивши приголомшливу новинку зі своєї ультрамодної колекції «Народжені в Римі». Чудова східно-фужерна композиція Valentino Uomo Born in Roma Green Stravaganza вражає калейдоскопом цитрусових та кавових, пряних та деревних, фужерних та землистих акордів.
Цей парфум чудово підійде для весняно-літнього сезону, який ви проведете, вирушивши в сяючий Рим, або ж присвятивши себе мріям про зустріч із легендарним Вічним містом. Жодна ваша мрія не буде надто екстравагантною з цим чудовим ароматом!



Історія створення



Новинка в колекції «Народжений у Римі» стала шостим чоловічим виданням цієї лінії, початок якої було покладено у 2019 році. Після приголомшливого успіху флагманської версії бренд представив і інші парфуми, що розкривають барвисті відтінки римського «калейдоскопа» вражень і емоцій: у 2021 році вийшла композиція Yellow Dream, у 2022 - Coral Fantasy, ще через рік пройшли відразу дві прем'єри: насичений Intense та ефектний нуарний Rockstud Noir. Нарешті, 2024 подарував нам знайомство з весняним Римом - зеленим, тонізуюче-свіжим, що заряджає енергією в композиції Valentino Uomo Born in Roma Green Stravaganza.
Кожен чоловічий парфум був представлений у дуеті із жіночою варіацією – пари були об'єднані темою та ключовими нотами, розкриваючи різні аспекти характеру мешканців італійської столиці.
Поціновувачам римської естетики, напевно, сподобається флакон, традиційно виконаний у «граненому» стилі Valentino Rockstud, виступи якого нагадують архітектуру столиці Італії.
Вся колекція парфумів «Народжених у Римі» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де з перших днів прем'єри можна купити Valentino Uomo Born in Roma Green Stravaganza та інші хіти цього престижного модного бренду.



Знайдіть у собі сміливість бути неординарним та екстравагантним!



З перших миттєвостей парфум завоює вашу симпатію ефектним цитрусово-деревним акордом калабрійського бергамота, що втілює аристократизм.
Шляхетний старт змінюється гурманською спокусою ароматної кави – еспресо, що бадьорить, з якого почнеться ваш ідеальний день у Римі.
Чоловічий характер парфуму професійно підкреслює деревний фінальний акорд ветівера з його землисто-димними нюансами, що надають вашому образу особливого шарму.
Якщо вам імпонує східно-фужерний напрямок у парфумерії, а подорож до столиці Італії давно була вашою мрією, вам неодмінно варто купити Valentino Uomo Born in Roma Green Stravaganza в інтернет-магазині La Grande – він стане вашим ідеальним путівником по Риму.