0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Vanille Fatale (1924)

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Vanille Fatale (2024) Парфумована вода
6 966 грн
Новинка
Tom Ford Vanille Fatale (2024) Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Vanille Fatale (2024): королівство ванілі!



Американський законодавець парфумерної моди Том Форд представляє свою нову версію «Фатальної ванілі» - фатального бестселера, який підкорив світ 2017-го.
Тема ванілі у тренді в наші дні: вона підкорює серця та збирає тисячі компліментів завдяки тому, що дарує нам відчуття щастя та умиротворення, спокою та захищеності. І це не дивно, адже аромат ванілі є для нашого організму джерелом ендорфіну – «гормону щастя».
Новий фланкер Tom Ford Vanille Fatale (2024) наповнює вас саме цим відчуттям – він огортає аурою радості та комфорту, переливаючись квітковими та ванільними, тютюновими та кавовими, деревними та шкіряними, тропічними та пряними, лактонними та фужерними відтінками. Аромат миттєво дарує атмосферу свята та налаштовує на хвилю насолод – чуттєвих та естетичних.
Відмінний вибір для холодного сезону: восени, взимку та навесні він стане вашим улюбленим антидепресантом!



Історія створення


Початок 2024 року став для бренду Тома Форда справді тріумфальним – відразу після нового року він випустив дві феєричні ванільні новинки, присвячені темі спокуси: витончену композицію Vanilla Sex та шикарну вечірню «Ваніль Фаталь».
Версія Vanille Fatale 2024 стала реінкарнацією відомого «фордівського» твору, який став знаменитим кілька років тому. Обидва видання «Фатальної ванілі» відносяться до колекції Private Blend – елегантної, але досить демократичної.
Флакон композиції Tom Ford Vanille Fatale (2024) витриманий у глибокому шоколадно-коричневому тоні і нагадує флагманське видання, проте ніби оточений ванільною піною: це відіграє контрастне поєднання темного по центру та світлого по краях скла корпусу.
Співзвучна з ним за кольоровим рішенням і парна композиція Vanilla Sex у світлому флаконі вершково-ванільного відтінку – разом два ванільні парфуми складають ідеальну пару!
Вся колекція Private Blend і, зокрема, її ванільна лінія представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко купити Tom Ford Vanille Fatale (2024) буквально за кілька хвилин, оформивши онлайн замовлення та не витрачаючи ваш дорогоцінний час на стомлюючий шопінг.



Фатальне тяжіння ванілі...


Перші ж секунди звучання аромату зігріють вас теплим пряним подихом коріандру та шафрану. Дорогоцінні запашні спеції змінюються в серцевому акорді, де чарівний тропічний аромат солодких квітів франжіпані і витончених нарцисів чудово аранжований з шармом кави і ячменю, що огортає чарами.
Ще більш розкішний фінал, де головна тема твору, дивовижна та ніжна мадагаскарська ваніль м'якою хмаркою лягає на вишукані ноти замші та червоного дерева махагоні. Завершальний акцент запашного тютюну створює незрівнянний колорит і підкреслює харизматичність створеного вами образу.
Якщо вам до душі східно-гурманський напрямок у парфумерії, неодмінно варто купити Tom Ford Vanille Fatale (2024) в інтернет-магазині La Grande – він стане для вас втіленням розкоші та насолоди: фатальної та досконалої у своїй карколомній красі.