0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Haute Fragrance Company Great Way

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Haute Fragrance Company Great Way Парфумована вода
231 грн
Новинка
Haute Fragrance Company Great Way Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Haute Fragrance Company Great Way: слідом за золотою мрією!



Вирушаючи через піщані бархани нескінченної пустелі старовинним Шовковим шляхом, ви будете засліплені літньою спекою і здивовані нічним холодом, коли над вашою головою розсипляться міріади зірок, що складають інший легендарний шлях - Чумацький.
Модний будинок Haute Fragrance Company присвятив цьому поетичному образу, оспіваному у східних казках, дивовижної краси парфум Great Way. Він зачаровує феєричним поєднанням акордів теплих прянощів і канабісу, фужерних та трав'яних, цитрусових та солодких, зелених, димних та вудових нот.
Прекрасний аксесуар, здатний прикрасити вас в осінньо-зимовому сезоні: багата та респектабельна вечірня прикраса, яка розповість про ваше вміння насолоджуватися життям.



Історія створення


Парфумерна історія бренду розпочалася порівняно недавно, влітку 2017 року, коли відбулася ефектна презентація творів нової компанії нішевих ароматів, для створення яких були запрошені майстри світового рівня: перші видання створювали талановитий парфумер Венсан Ріко та художник із журналів Vogue та Cosmopolitan Артуро Еллена, яким вдалося поєднати ольфакторні та візуальні образи, зробивши єдиним гармонійним цілим чудові флакони, подібні старовинним розписним фіалам для пахощів, та їх чудовий вміст. Робота проходила під керівництвом Маттео Чібіка, який став арт-директором нового проекту.
У колекції бренду вже 30 видань, і вона регулярно поповнюється новими цікавими парфумами, вміщеними в чудові художні флакони.
Новинка 2023 Haute Fragrance Company Great Way належить до розкішної орієнтальної лінії Oud, початок якої було покладено в 2021 році солодким цитрусовим парфумом Divine Blossom і квітковим шипром Golden Fever. Через рік з'явилося ефектне продовження – східно-гурманська композиція Nirvanesque, а ще через рік парфумер Бенуа Борджіа (Benoît Bergia) представив шикарний східно-дерев'яний парфум «Великий Шлях», натхненний східним колоритом давньої легенди.
Вся колекція Oud вже представлена в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Haute Fragrance Company Great Way та інші яскраві новинки першими в Україні!



Розкіш та контрасти Великого шляху


Прелюдія парфуму створена захоплюючим розсипом пряних нот - тут був використаний вражаючий мікс східних спецій: дорогоцінний шафран і експресивний імбир, зухвалий сичуанський перець і запашний кардамон.
Запаморочлива нота канабісу підкорить вас у серцевому акорді, аранжована з солодкою спокусою фініків і чуттєвою сірою амброю. Прикрасить це незвичайне поєднання романтична магнолія, що неймовірно хвилює.
Чудова деревна база складена зі східних мотивів вершкового сандалу та бальзамічно-солодкого, смолисто-димного зі шкіряними аспектами уда.
Якщо вам подобається східна розкіш, рекомендуємо купити Haute Fragrance Company Great Way в інтернет-магазині La Grande – він стане одним з найцінніших екземплярів вашої колекції!