0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maison Bernard Hokmayan I Want Your Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
4 884 грн
Новинка
Maison Bernard Hokmayan I Want Your Love Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Maison Bernard Hokmayan I Want Your Love



Парфуми - подарунок, який говорить про яскраві почуття і переповнюють вас емоції без слів. Новий парфумерний бренд Maison Bernard Hokmayan дарує нам унікальну можливість порозумітися і насолодитися один одним, створюючи ексклюзивні парфуми, прем'єра яких відбулася в 2023 році.
Однією з дебютного тріо стала поетична і пристрасна композиція I Want Your Love, яка, не обмежуючи себе ґендерними стереотипами, розповість про хвилююче бажання взаємності. «Я хочу твого кохання» - це можна сказати так по-різному, наприклад - переплетінням деревних, мускусних, пряних і квіткових акордів, які паморочать голову і змушують захоплено озиратися вам услід.
Істинно французький вечірній аромат, який будь-яке побачення перетворить на незабутнє!



Історія створення


Українська парфумерна школа виходить на міжнародний рівень завдяки таланту унікального майстра Олени Бєлової та організаторським здібностям успішного французького підприємця зі світу моди та краси – Бернарда Хокмаяна, який заснував новий парфумерний бренд, що наголошує на чуттєвості, розкоші та красі тих епох французької історії, які ми з трепетом спостерігаємо у фільмах і стежимо за захоплюючими сюжетами любовних романів.
Композиція I Want Your Love стала втіленням шляхетності та багатства почуттів, яскравості емоцій, які любляча пара відчуває одне до одного. Це – кульмінація трилогії, що відкриває шлях до популярності новому бренду у світі ольфакторної краси: сюди увійшли також шляхетний парфум Heart of Honor і неймовірно естетичний Florentine Mirror.
Вся колекція представлена в інтернет-магазині La Grande, де ви вже маєте можливість купити Maison Bernard Hokmayan I Want Your Love серед перших в Україні!



Все що нам потрібно - це кохання!


All You Need Is Love – співали легендарні музиканти Джон Леннон та Пол Маккартні у культовій композиції The Beatles.
«Я хочу твого кохання» - вкрадливо і чуттєво шепоче вам аромат однойменних парфумів, які з першої ж миті завойовують серця красою прелюдії, складеної з квіткових, фруктових і пряних нот. Тут свіжість прекрасної троянди підкреслена соковитим нюансом яблука, а її пристрасть посилена пряним розсипом кориці та гвоздики.
Чуттєвість стає всепоглинаючою в «серці» композиції, де магія ладану та східний колорит пачулів пом'якшені ніжною вершковою насолодою сандалового дерева.
Завершення твору вражає сексуальним шлейфом смолисто-солодкого бензоїну, магнетичного мускусу та теплої амбри.
Якщо кохання – частина вашого життя, вам неодмінно варто купити Maison Bernard Hokmayan I Want Your Love в інтернет-магазині La Grande – і насолодитися ефектом повною  мірою!