0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Royal Crown Aeternum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Royal Crown Aeternum Парфумована вода
100ml
15 931 грн
Новинка
Royal Crown Aeternum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Royal Crown Aeternum – дощ у великому місті...



Один з найнезвичайніших нішевих брендів сучасності, шляхетний парфумерний дім Royal Crown з властивою йому королівською гідністю представляє нам портрет Вічності – саме так перекладається назва аромату Aeternum.
І вічність ця наповнена нескінченним дощем, ось тільки ви зовсім не будете засмучені цією обставиною: це саме той випадок, коли будь-хто з нас погодився б слухати цей дощ вічно, насолоджуватися потоками чистої води, що струмують по шкірі, вдихати солодку озонову свіжість, яка розливається в повітрі після минулої зливи…
Ця напрочуд реалістична ілюзія створюється завдяки майстерному аранжуванню мускусних і акватичних, деревних та пудрових нот – одночасно освіжаючих та заспокійливих. Релакс і умиротворення сходять на вас з небес разом з краплями, що нескінченно падають з неба, звук яких розслаблює і гармонізує вашу душу.
Він прекрасний з весни до осені, ідеально вписуючись в будь-яку ситуацію і завжди налаштовуючи до себе, навіть якщо перше знайомство здасться вам холодним. Просто зачекайте та довіртеся своїм відчуттям. А тоді…Насолоджуйтесь!



Історія створення


Творцем бренду Royal Crown з величною назвою "Королівська корона" є відомий у світі нішевих ексклюзивів італійський парфумер Antonio Visconti. Раніше він уже заявив про себе, заснувавши іменний бренд і здобувши репутацію людини, яка виробляє дуже якісні та красиві парфуми.
Відповідно їм і оформлення флаконів: це дійсно королівський дизайн, прикрашений фірмовими кришками у вигляді корони.
Автором композиції Royal Crown Aeternum став також Антоніо Вісконті, а флакон отримав глибокий, шляхетний синій колір, що підкреслює акватичну домінанту.
Твір з ефектною назвою «Вічність» став частиною колекції, в якій з моменту заснування у 2011 році вже понад чотири десятки чудових видань.
Вся колекція бренду в королівських флаконах представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко купити Royal Crown Aeternum буквально за пару хвилин, не вирушаючи за ексклюзивом у подорож до Європи – до того ж за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Дощ, що йде вічність...


Композиція побудована на трьох ключових нотах, що злилися в повній гармонії, і прикрашені вишуканими нюансами, що розвивають основну акватичну тему.
Першими вступають чудові аристократичні тони запашного деревно-смолистого ялівцю та соковитого шляхетного бергамоту, цитрусова металева свіжість якого пом'якшена солодкою вологою стиглої дині.
У «серці» твору звучать насичені водяні ноти в аурі білих квітів і пудрових ірисів, що звучать хвилююче, наче напівпрозора романтична вуаль.
Завершується враження третім експресивним акордом – мускусом, чия магнетична чуттєвість прикрашена насолодою меду та кремовими тонами сандалового дерева.
Якщо вам імпонує італійська розкіш, гідна європейських королів, вам неодмінно варто купити Royal Crown Aeternum в інтернет-магазині La Grande – він стане коштовною окрасою вашої особистої колекції!