0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Serge Lutens Ecrin de Fumee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Serge Lutens Ecrin de Fumee Парфюмированная вода (тестер)
50ml
3 468 грн
4 033 грн
Акція
-14%
Serge Lutens Ecrin de Fumee Парфюмированная вода (пробник)
Немає у наявності
Новинка
Serge Lutens Ecrin de Fumee Парфюмированная вода
Немає у наявності
Новинка

Serge Lutens Ecrin de Fumee: аромат вечора у стилі Великого Гетсбі



Нішевий бренд Serge Lutens знову зумів здивувати до глибини душі всіх поціновувачів витонченої розкоші, представивши елітарній публіці Ecrin de Fumee. Шикарна вечірка для обраних у розпалі, і вас п'янять дим дорогих сигар і ром, що гарячою хвилею розтікається по тілу. На десерт вам подадуть вишукані ласощі з темних какао-бобів – це солодощі для дорослих з алкоголем та прянощами: саме так пили гарячий шоколад ацтеки, в яких європейці запозичили його секрет.
Парфуми створені для справжніх гедоністів, які звикли купатися в розкоші і эфектно спалювати життя. Це елітний осінньо-зимовий вечірній парфум для особливих випадків - він наповнює простір приголомшливою аурою шоколадних та деревних, димних та пряних, ромових, тютюнових та солодких акордів. Божественна насолода!



Історія створення


Серж Лютанс – це зірка першої величини у світі парфумерії. Будь-які парфуми його бренду – твір ольфакторного мистецтва, і в його портфоліо, мабуть, немає невдалих видань, зате є справжні шедеври, і Ecrin de Fumee, безперечно, один із них!
Парфумерна історія бренду почалася в 1991 році, і за цей час було представлено понад сто флаконів, лаконічна досконалість яких відома в будь-якому парф-бутику світу.
У 2019 році була вперше презентована нова колекція Noire – з'явилася східно-деревна диявольська спокуса La Couche du Diable роботи блискучого майстра Крістофера Шелдрейка. Потім у 2021 році була представлена тропічна квіткова феєрія La Dompteuse Encagée. І, нарешті, в 2023 році світ отримав приголомшливу парфумовану воду Serge Lutens Ecrin de Fumee - сліпучий карколомний аромат у стилі епохи декадансу, що панувала рівно століття тому.
Вся «Чорна» колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Serge Lutens Ecrin de Fumee за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Що наше життя? Це гра!


Композиція з перших миттєвостей спокушає вас насиченим гірким акордом шоколаду. Тут він став таким, яким його вживала давня цивілізація ацтеків: гарячий і навіть пекучий, пряний та димний – він просто розкішний!
П'янкий ром зігріває кров і затьмарює розум, відкриваючи дорогу емоціям та інстинктам.
Ароматний тютюновий дим розсіється до світанку, позбавивши вас ілюзій, але залишивши натомість розкіш дорогоцінних порід дерева.
Це – аромат життя на межі: воно сповнене небезпечних задоволень, трагічне та захоплююче, і від цього просто неймовірно привабливе!
Якщо вам імпонує таке ставлення до життя, варто купити Serge Lutens Ecrin de Fumee в інтернет-магазині La Grande і поринути у світ заборонених насолод, щоб потім відкинути ілюзії та насолодитися реальністю сповна!