0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Ruby Red

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Ruby Red Парфюмированная вода
79 грн
Акція
Trussardi Ruby Red Парфюмированная вода (тестер)
90ml
1 840 грн
2 217 грн
Акція
-17%
Trussardi Ruby Red Эмульсия для тела
552 грн
717 грн
Акція
-23%

Trussardi Ruby Red




Парфумерна концепція твору Trussardi Ruby Red полягає в тому, щоб поєднати елегантність та чуттєвість сучасної жінки в одному флаконі. Дизайнери подбали про те, щоб цей флакон став справжньою досконалістю в мінімалістичному стилі: ідеальний циліндр прикрашений кришкою відтінку пурпурової троянди з блакитним відтінком орхідеї сорту Камбрія, у такій же гамі кольорів витриманий і сам корпус.
Стильний, ефектний і нескінченно жіночний аромат усередині його повністю гармонує з дизайном: він збалансований і при цьому неординарний, енергійний та сяючий – але водночас гурманський та дуже спокусливий. Композиція вабить нас фруктовими та теплими пряними, солодкими та деревними, пачулевими та коричними, квітковими та свіжими відтінками.
Це – чудове рішення для сонячного осіннього дня – втім, завдяки своїй універсальності, парфум буде прекрасним і доречним протягом усього холодного сезону.



Трохи історії


Новий «парфумерний підпис» у чудовій сучасній колекції Trussardi Signature став уже третім твором, продовживши ряд, започаткований квітковими ароматами Trussardi Eau de Parfum (2021) та Pure Jasmine (2022).
Прем'єра композиції Trussardi Ruby Red відбулася у 2023 році, її авторами стали Violaine Collas, Julie Massé та Alex Lee. Ефектна новинка є справжнім гімном Сучасній Жінці – зухвалій та привабливій, сміливій та спокусливій.
Цей образ втілила красуня-модель Матільда Бренді, одягнена в ефектну сукню з нової колекції Trussardi. Рекламний ролик, що будить уяву, був знятий режисером Массиміліано Бомба і фотографом Стефано Галуцці.
Композиція створювалася строго в руслі Green Motion™ - технологією екологічно дружнього та відповідального виготовлення ароматів.
Красивий флакон незвичайної форми також виготовлений у максимальній відповідності до принципів екологічності виробництва. Він прикрашений на ковпачку тисненням голови італійським хортом грейхаунда – символом бренду.
Вся колекція Signature представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Trussardi Ruby Red ви можете з гарантією справжності зручним для вас способом – он-лайн або в київському шоу-румі нашої компанії.



Відтінок пристрасної жіночності


Композиція вступає соковитою, насиченою нотою барвистого міксу стиглих та ароматних червоних фруктів, чий шарм максимально посилений пряною енергетикою імбиру та стильним аристократизмом бергамота.
У «серці» твору – душа сучасної жінки, намальована вражаючими фарбами ванільної орхідеї, солодкого тропічного іланг-ілангу і дует акценту запашної кориці, що яскраво доповнює їх дует.
Завершується враження орієнтальним колоритом почуттів та чуттєвим шлейфом білого мускусу, чий витончений шарм посилений магією чудової молекули Orcanox™, що надає парфуму сміливість та енергійність.
Якщо вам імпонує такий настрій аромату, вам варто купити Trussardi Ruby Red в інтернет-магазині La Grande і зробити його яскравим відкриттям сезону!