0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sisley L'Eau Revee D'Isa

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sisley L'Eau Revee D'Isa Туалетная вода
193 грн
Акція
Sisley L'Eau Revee D'Isa Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Sisley L'Eau Revee D'Isa – вода, яка здійснює мрії!



Один із найвитонченіших французьких парфумерних брендів Sisley представляє чудову сонячну свіжість з пелюстками жасмину і троянд – хвилюючу і чарівну L'Eau Revee D'Isa, що пробуджує уяву і «включає» алхімію між закоханими.
Наче відблисками світла, переливається цей аромат мшистими і землистими, цитрусовими та свіжо-пряними, деревними та квітковими, пачулевими та трояндовими відтінками.
Прекрасний парфум, вишуканий флакон, істинно французький стиль – цього більш ніж достатньо, щоб включити цей твір ольфакторного мистецтва до своєї колекції на правах ексклюзиву!



Трохи історії


Граф Юбер д'Орнано створив цей модний бренд у Парижі 1946 року. Спочатку він випускав лише джинсовий одяг, орієнтований на молодіжну аудиторію. Згодом йому стала цікава більш доросла публіка, і серед товарів, що випускаються під маркою Sisley, з'явилися елітна косметика, товари б'юті-сегменту, а потім парфумерія, а ось бренд одягу увійшов до складу Benetton Group.
Парфумерна історія Сіслей розпочалася 1976 року, коли разом із дружиною Ізабеллою граф Юбер д’Орнано організував виробництво ароматів.
Колекція Les Eaux Rêvées стала однією з найкращих сучасних парфумерних ліній – вона була презентована у 2023 році. До неї увійшли одразу шість чудових творів: свіжа фужерно-пряна D'Alma, цитрусово-фруктова D'Aria, квітково-цитрусова D'Eliya, м'ятний зелений D'Hubert, цитрусовий бальзамічно-деревний D'Ikar.
Всі флакони відрізняються ніжними, акварельно-прозорими кольоровими відтінками скла та прикрашені кольоровими стрічками на горловинці, а вінчають їх, як завжди, довершені кришечки роботи Броніслава Кшиштофа, що асоціюються з кришталевими прикрасами.
Композиція Sisley L'Eau Revee D'Isa присвячена атмосфері романтики жаркого літнього дня, сонячним променям та квітковим пелюсткам.
Вся колекція Les Eaux Rêvées представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Sisley L'Eau Revee D'Isa та інші бестселлери будинку Сіслей: Eau du Soir, Eau d'Ikar, Soir de Lune, Izia. Це завжди чудовий вибір для людей з тонким смаком!



Присвята прекрасній Ізабеллі


Назва підказує нам, що парфум натхненний дружиною засновника – прекрасною Ізабеллою д'Орнано. Її чудовий образ передано ольфакторними фарбами, що підкреслюють темперамент, жіночність та харизму.
В якості прелюдії були використані аристократичні тони бергамота та пряні, гарячі ноти чорного і рожевого перцю.
Їх змінює серцевий акорд, де ніжний романтичний дует водяного жасмину та оксамитової троянди аранжований із тонізуючим зеленим чаєм.
Свіжість квітів до фіналу змінюється чуттєвістю пачулів та мускусу на шляхетній основі дубового моху.
Якщо ви хочете зробити відмінний комплімент для жінки, що уособлює кохання, варто купити Sisley L'Eau Revee D'Isa в інтернет-магазині La Grande - і ви запалите вогонь у відповідь!