0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elie Saab Elie Saab Elixir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Elixir Парфюмированная вода
85 грн
Новинка
Elie Saab Elixir Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Elie Saab Elixir – еліксир жіночого шарму



Модний дім Elie Saab представив приголомшливо красиву, повну чарівності новинку Elixir – запаморочливу флорієнтальну композицію, майстерно складену з хвилюючих акордів амбри і теплих прянощів, оксамитово-пудрових ірисів, деревних і цитрусових нюансів. Однак головним секретом твору став унікальний «акорд кохання», склад якого бренд тримає в секреті: нехай це буде і ваша неповторна таємниця!
Прекрасний аромат у східному стилі має душу Осені – він такий же багатий, щедрий на відтінки та враження, м'який та неспішний, урочистий та святковий. Він гарний і в будь-якому іншому сезоні, адже така досконала краса завжди доречна та актуальна!
Округлий, вишукано огранений флакон з кришкою, прикрашеною брендовою монограмою, стане ще однією причиною вашого захоплення цією новинкою: дійсно вона – квінтесенція шарму справжньої жінки!



Трохи історії


Авторами композиції Elie Saab Elixir, що вийшла 2023 року, став талановитий дует майстрів: Aurelien Guichard і Jérôme di Marino. Орельєн Гішар із компанії Takasago - спадковий парфумер із «ароматної столиці Франції» - Грасса. У своїй новій роботі майстер втілив елегантні уявлення про красу Осені, передавши її пишністю квітів та запашних смол. Новинка має всі підстави стати не менш яскравим бестселером, ніж попередні шедеври Гішара - Narciso Rodriguez, Gucci Guilty або Love in Paris Nina Ricci.
Жером ді Маріно теж із Грасса, він відомий тим, що був наставником самого Френка Кюркджяна, а зараз є старшим парфумером у престижній компанії Mane.
Дизайн флакона не менш гідний, як і композиція: красивий фіал класичної округлої форми з вигравіруваними завитками виглядає трохи вінтажно і дуже дорого.
Новий твір започаткує колекцію Еліксірів – стежте за новинками бренду, який вміє дивувати! У його портфоліо ви знайдете також медово-квітковий Le Parfum та мигдальний L'Eau Couture – ці та багато інших видань представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Elie Saab Elixir можна буквально за кілька хвилин он-лайн.



Еліксир теплої та привабливої чуттєвості


Новинка захоплює з перших миттєвостей знайомства з нею: її прелюдія переливається сонячними відблисками цитрусових нот: соковитих, напоєних радістю мандаринів і ніжних хвилюючих білих квітів апельсинових дерев – неролі.
У «серці» твору панує чудовий ірис – його бархатисті пелюстки залишають свій запашний пудровий слід на вашій шкірі та волоссі, викликаючи загальне захоплення своєю досконалою жіночністю.
Осінні теплі фарби в композицію привносить чарівний фінал, складений із запашних смол – тут використані солодкий бензіон та загадкова, атмосферна мирра на розкішній деревній базі амбервуду.
Якщо вам імпонує такий настрій, рекомендуємо купити Elie Saab Elixir в інтернет-магазині La Grande і насолоджуватися його гармонією нескінченно, зігріваючи чарівністю оксамитових квітів щодня або прикрашаючи їм чудовий вечір.