0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Libra

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Libra Духи (тестер)
100ml
4 481 грн
5 210 грн
Акція
-14%
165 грн
Акція

Tiziana Terenzi Libra: гармонія у всьому!



Якщо ви народжені під знаком Терезів або підбираєте подарунок осінньому імениннику, варто піти нетривіальним шляхом і віддати перевагу перед традиційними і вже трохи застарілими золотими кулончикам на користь чогось нового, незвичайного і, безперечно, незабутнього: це парфуми за знаком Зодіаку! Італійський парфумерний бренд Tiziana Terenzi створив чудову зодіакальну колекцію, в якій Терезам присвячений ідеально збалансований і гармонійний аромат Libra – вишуканий, елегантний, що знайшов бездоганну рівновагу між свіжістю та насолодою.
Він переливається іскристими цитрусовими відтінками і пестить сприйняття м'якими пудровими дотиками, він спокушає амбровими і мускусними афродизіаками, він спокушає ванільними, ірисовими і рожевими акордами з нюансами білих квітів: воістину досконалий, вчинений насправді, досконалий на землі, що увібрав у себе все, що є чарівного на землі, і привів ці скарби до рівноваги.



Трохи історії


Колекція Luna була вперше презентована парфумером Паоло Теренці у 2015 році, коли вийшли прем'єрні аромати цієї лінійки, присвячені сузір'ям: Andromeda, Cassiopea, Draco, Orion та Ursa. Вони стали основою «астрономічної» колекції, до якої пізніше додалися й інші видання, які виявилися бестселерами, у тому числі й новинки 2022 року Leo та Libra, присвячені зодіакальним сузір'ям Лева та Терезів. Обидва парфуми побудовані на домінуванні цитрусів, але в кожному гра цих сонячних фруктів втілена по-різному, і якщо в Leo домінують мандарини та апельсини на квітково-деревній базі, то в Libra головними нотами стали лимон і грейпфрут на базі з чуттєвих тонів мускусу.
Автором композиції Tiziana Terenzi Libra став Паоло Теренці, талановитий парфумер та співзасновник бренду, який він розвиває разом зі своєю сестрою Тіціаною – арт-директором та дизайнером. Саме вона створює ці чудові флакони, що служать гідним обрамленням дорогоцінного вмісту.
Так, флакон Libra виданий у традиційній для бренду формі циліндрів корпусу та кришки у білому та золотому кольорі з фамільним гербом, що виглядає надзвичайно дорого та елегантно.
Вся Luna Collection представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tiziana Terenzi Libra ви можете за лічені хвилини з комфортною доставкою, що дуже зручно і заощадить вам час для насолоди справжньою красою цього життя!



У пошуках рівноваги...


Аромат заіскриться свіжими цитрусовими крапельками на вашому волоссі і шкірі, тонізуючи переливами лимона, грейпфрута і калабрійського бергамота, аранжованих з квітковим флером троянди і туберози.
Тему квітів у серцевому акорді продовжує запаморочливий медовий жасмин самбак, що створює красиве тло головної теми оксамитово-пудрового кореня ірису, що надає образу нескінченну елегантність, цікавий поворот для якої створює нота солоної сірої амбри з її непереборною сексуальністю.
Насамкінець вас огорне м'який магнетизм мускусу з його тваринною привабливістю, прикрашеною ніжними квітами ванілі, солодкою смолою бензоїну і колоритним штрихом пачулів на деревній базі із землістого ветивера та дубового моху.
Якщо ви бажаєте набути гармонії та рівноваги між емоціями та розумом, вам неодмінно варто купити Tiziana Terenzi Libra в інтернет-магазині La Grande!