0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense Парфумована вода
68 грн
97 грн
Акція
-30%
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense



Існують аромати, які наче поміщають вас під світло сяючих софітів, роблячи яскравий фокус на перевагах вашої особистості, ефектно підсвічуючи харизматичність вашої натури. Саме таким є новий бестселер Y Eau de Parfum Intense одного з найстильніших французьких модних брендів Yves Saint Laurent.
Це вражаючий чоловічий парфум для вечора в клубі, концерту, побачення, на якому потрібно справити незабутнє враження. Словом, це – аромат вашого зоряного часу! Він іскрить фужерними та деревними, пряними та трав'яними, пачулевими та деревними акордами, створюючи експресивний калейдоскоп вражень.
Парфум добре поєднується з будь-яким стилем - доречний в офісі, налаштовуючи на амбітний, домінуючий лад, не менш гарний та ефектний і для відпочинку. Аромат чудовий у будь-який сезон – справжня мужність виявляє себе без кордонів!


Трохи історії


Новинка 2023 року, креативна композиція Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense, стала сьомим твором у лінійці бестселерів Y від модного будинку Іва Сен-Лорана. Перше видання вийшло 2017-го і відразу стало популярним завдяки стильному, шляхетному звучанню.
Видання присвячене яскравому спалаху творчої енергії, її бурхливому вивільненню та втіленню в напор мужності. Автором композиції став один із найвідоміших сучасних парфумерів – Домінік Ропійон. Нова версія – немов багаторазово посилена харизма та елегантність флагмана колекції, вона вийшла сяюче-холодною і приголомшливо чуттєвою.
Красивий флакон класичної форми глибокого синього океанічного кольору прикрашений стилізованою літерою Y, символом бренду – надзвичайно стильна ідея для подарунка або поповнення особистої колекції!
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.


Стиль у ступені Intense!


Композиція відкривається насичено-пряним, прохолодним і свіжим акордом імбиру – гострого, пекучого, з пікантною гіркуватістю. Його доповнює цитрусовий благородний акцент бергамоту та мужня нота хвойно-смолистого ялівцю.
У серцевому акорді зібрані запашні трав'яно-квіткові тони шавлії, ментолова прохолода герані та аристократизм лаванди. Таке поєднання звучить неймовірно елегантно і при цьому чудово тонізує, даруючи нові сили.
Завершується звучання багатоплановим деревним акордом димно-землистого ветивера та смоляного вишуканого кедра в ореолі сексуальних пачулів.
Якщо вам потрібні парфуми для того, щоб підкреслити креативність та неординарність свого характеру, рекомендуємо купити Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum Intense в інтернет-магазині La Grande – ця стильна ефектна новинка внесе свіжу хвилю у ваше звичайне життя!