0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity for Men Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

76 грн
Акція
Calvin Klein Eternity for Men Parfum Духи (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Calvin Klein Eternity for Men Parfum – вічні цінності!

 



Модний дім Calvin Klein продовжив тему одного з головних своїх бестселерів – неповторний твір «Вічність» тепер у новій версії – Eternity for Men Parfum. Це – реінкарнація шедеврального видання, але у яскравому, насиченому, ефектному варіанті, у форматі парфуму, який відрізняється високою концентрацією та потужністю звучання, стійкістю та насиченістю.

Він незаперечно гарний, підкорюючий уяву пишністю поєднання ромових і ванільних, деревних, лавандових і теплих пряних акордів з витонченими нюансами пудрових та солодких тонів.

Це ідеальний супутник тих, хто хоче побудувати бездоганні стосунки – аромат привертає до себе, викликає довіру, відчуття релаксу. Відмінний вибір для тих, хто насолоджується гармонією з коханою, прагнучи зберегти своє щастя на цілу вічність!



Трохи історії

 

Вперше композиція з епічною назвою «Вічність» була презентована у 1988 році, коли вийшов аромат, який став символом цілої епохи. Рекламним втіленням твору стала зоряна пара: топ-модель Крісті Тарлінгтон та її чоловік – продюсер та режисер Едвард Бернс представили картину вічного, ідеального кохання. Зйомки проходили на пляжі в Каліфорнії, де люблячі постали в обіймах один одного – це щемне відчуття досконалості варте того, щоб тривати цілу вічність! Фотографу Лахлану Бейлі вдалося створити ідеальні образи, які стали обличчям аромату Eternity на довгі роки.

Перше видання «Вічності» було створено блискучою парфумеркою Софією Гройсман, а авторами нової композиції Calvin Klein Eternity for Men Parfum стали Alberto Morillas та Frank Voelkl, які перетворили та посилили враження від аромату-легенди.

Флакон традиційної для «Вічності» лаконічної форми, містить у собі парфум чудового теплого, тілесного відтінку, що підкреслює ідею насолоди від дотику до коханого.

Вся колекція, в якій зараз налічується вже майже 60 видань, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Calvin Klein Eternity for Men Parfum можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

«Вічність» у стилі Calvin Klein


Формула аромату лаконічна, але при цьому справді досконала.

Він зустрічає вас шляхетною нотою лаванди – прохолодною, релаксовою, заспокійливою. Вона дарує вашій душі гармонію та рівновагу, підкреслюючи аристократизм вашого характеру.

У «серці» твору вас сп'янить теплий ром, що проникає у кожну клітинку вашого тіла. Він огорне вас м'яким шармом гедонізму – тонкого мистецтва насолоджуватися життям.

У фіналі ви будете захоплені силою привабливості ванілі – природного «магніту» для всіх, хто відданий вічним цінностям сім'ї та постійних, перевірених часом почуттів.

Якщо вам імпонує таке ставлення до життя, вам неодмінно варто купити Calvin Klein Eternity for Men Parfum в інтернет-магазині La Grande та прикрасити свою колекцію новим втіленням визнаного шедевра!