0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Том Форд Том Форд Noir Extreme Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

5 632 грн
Новинка
Tom Ford Noir Extreme Parfum Духи (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Noir Extreme Parfum – втілення зимової парфумерної розкоші

 



Модний дім Tom Форд представив справжній скарб своєї «Чорної» колекції: безцінний та нескінченно гарний Noir Extreme Parfum підкорить ваше серце багатством і глибиною теплих пряних та шкіряних, солодких та ванільних, деревних та амбрових, цитрусових та пудрових, фужерних та квіткових відтінків.

Це ідеальний чоловічий парфум для розкішного та респектабельного осінньо-зимового сезону, який ви проведете аж ніяк не в офісі: це – парфум для свят та гарних вечорів. Він адресований естетам та гедоністам – усім, хто любить і вміє насолоджуватися життям, смакувати його чудові миті та щедро ділитися задоволеннями з іншими.



Трохи історії

 

Дизайнер, модельєр, кризовий менеджер, кінорежисер і, нарешті, парфумер – все це блискучі грані таланту неординарної та надзвичайно харизматичної людини, яка заснувала цей бренд – Тома Форда.

З величезним успіхом реалізувавши себе у сфері моди та кіноіндустрії, у 2006 році він зацікавився парфумерією – і як людина багатогранно обдарована, досягла вершин і в цій сфері. Зараз у портфоліо бренду понад 110 творів і серед них – такі скарби, як чоловічий шикарний парфум Noir (2012), що став класикою. Його блискучою варіацією є амброво-деревна гурманська композиція Noir Extreme, перша версія якої вийшла у 2015 році, миттєво здобувши серця публіки. Композиція мала такий успіх, що, звичайно ж, отримала продовження: 2022 рік подарував нам реінкарнацію бестселера в максимально насиченому та стійкому вечірньому форматі «Парфум» - Noir Extreme Parfum .

Знайомий нам прямокутний флакон цього разу не чорний, а сяючий золотом – втілення розкоші та престижу, прикраса будь-якої колекції!

Все портфоліо модного будинку Тома Форда представлено в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити за допомогою святкової ціни з гарантією справжності Tom Ford Noir Extreme Parfum .

 

Еталон чоловічого шарму.


Елегантний і чуттєвий, шикарний і п'яний, насичений і темний, глибокий і пристрасний - ви можете підбирати епітети нескінченно, як і насолоджуватися його неймовірним звучанням!

Парфум розкриває свої обійми захоплюючим міксом цитрусових та пряних нот, поєднавши у своїй прелюдії темперамент кардамону та харизму імбиру із соковитою енергією мандарину та неролі.

У «серці» парфуму солодкий десерт кульфі – особливий вид ароматного морозива, оповитий квітковим флером розкішного букета, майстерно складеного з оксамитових болгарських троянд, романтичного флердоранжу та запаморочливого жасмину.

На завершення цієї феєрії приходить черга чуттєвих насолод: дорогоцінні тони шкіри і замші божественно аранжовані тут з витонченою ваніллю, теплою сексуальною амброю, карамельно-пряними бобами тонка і деревним дуетом гуаяка і кедра в базі.

Якщо вам імпонує східногурманська парфумерія, цієї осені та взимку віддайте перевагу цьому парфуму: варто купити Tom Ford Noir Extreme Parfum в інтернет-магазині La Grande - і навколо вас запанує свято!