0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Marc-Antoine Barrois Encelade

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Marc-Antoine Barrois Encelade Парфумована вода
340 грн
Новинка
Marc-Antoine Barrois Encelade Парфумована вода (TRY)
1 302 грн
Новинка
Marc-Antoine Barrois Encelade Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Marc-Antoine Barrois Encelade - джунглі на схилі вулкана!



 

Нове творіння нішевого парфумерного дизайнера Marc-Antoine Barrois названо на честь супутника Сатурна - Encelade. Це дивовижний куточок Сонячної системи, яскраво-блакитне небесне тіло, де вирували вулкани і колись, можливо, буйно росли густі чагарники. Наукових доказів цьому немає, але гарна легенда розбурхує фантазію і дарує натхнення парфумеру. Ви будете вражені яскравстюі, драйвом, харизмою цього повного експресії парфуму, що наповнює простір виразними деревними та фужерними, зеленими та фруктовими, солодкими та землистими, ванільними та пудровими акордами.

Це - аромат з характером, який підійде людині неординарній. Його обирають ті, хто любить заявляти про свою появу яскраво та зухвало – впевнені в собі чоловіки та чарівні жінки з сильною натурою.



Історія аромату

 

Вперше новий нішевий парфумерний бренд заявив про себе порівняно недавно, 2016 року. Він випускає свої парфуми нечасто, але це справді шедеври! Навіть оформлення видань говорить про це: золоті флакони подібні до дорогоцінних зливків, включити які до колекції – мрія будь-якого цінителя розкоші.

У 2019 році з'явився чудовий «Ганімед» – ефектний мінерально-деревний, пряний парфум, присвячений супутнику Юпітера – найбільшому супутнику Сонячної системи. Видання принесло популярність Marc-Antoine Barrois і підкорило серця багатьох шанувальників нішевих ароматів у всьому світі.

А в 2022 році марка представила нове видання цієї колекції – знову «космічний» парфум, названий Енцеладом не тільки на честь небесного тіла, а й в знак данини романтичній історії про прекрасного сина Неба та Землі – Урана та Геї. За легендою, він похований біля підніжжя вулкана Етна, де зелені чагарники часто бувають потривожені димним диханням підземних енергій. Саме це поєднання сицилійських ароматів стало натхненням для нового парфуму. Автором усіх творів бренду є талановитий сучасний майстер-парфумер Квентін Біш (Quentin Bisch).

Купити Marc-Antoine Barrois Encelade в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, який першим представляє усі світові парфумерні прем'єри.

 

Стародавні сили природи


Композиція стартує звучним, насиченим акцентом соковитого, кисло-солодкого ревеню з його фруктово-зеленими яскравими тонами. Такий вступ миттєво справляє враження, тонізує, наповнює енергією, заявляє про себе мов ефектна візитна картка.

Мотив ревеню змінюється багатогранною деревною темою, що поєднала в собі пишноту димно-шоколадного ветивера, вершкового сандала та смолистого кедра.

Це тріо прикрашене солодкою зеленню бобів тонка, що надає парфуму особливий шарм.

Якщо вам імпонують небанальні аромати, і ви звикли позиціонувати себе як неординарну особистість, вам, безумовно, варто купити Marc- Antoine Barrois Encelade в інтернет-магазині La Grande - він створений саме для вас!