0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Sarah Jessica Parker Lovely Lights

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sarah Jessica Parker Lovely Lights Парфумована вода (тестер)
100ml
863 грн
Новинка
Sarah Jessica Parker Lovely Lights Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Sarah Jessica Parker Lovely Lights

 



Світитися від щастя і сяяти особливою внутрішньою красою – часом це важливіше за бездоганний зовнішній вигляд. Тим більше, що немає ідеальних жінок, але є неповторні! Саме так дозволяє відчути себе чудовий аромат Lovely Lights від стильної та харизматичної кінозірки Sarah Jessica Parker. Парфумована вода пестить сприйняття ефектними переливами аромату білих квітів та цитрусів, мускусу та пудри. Це своєрідне поєднання жіночності та романтичності, ніжності та чуттєвості – чудове ольфакторне вбрання, яким ви насолоджуватиметеся з осені і до самої весни, немов витонченою м'якою шаллю.



Історія аромату


Авторка бренду Сара Джессіка Паркер – більше, ніж культова актриса, улюблениця мільйонів людей на всіх континентах. Вона стала справжньою іконою стилю, модним еталоном для жінок, які прагнуть йти в ногу з часом, скільки б їм не було років, і де б вони не жили. Аудиторія зірки – не лише мешканки мегаполісів, хоча насамперед це, звичайно, вони. На її чудові образи рівняються по всій планеті – і не дивно, що Сара вирішила зробити їх повністю досконалими: вона випускає не тільки дивовижні колекції взуття, але й неймовірну парфумерію.

Перший аромат був представлений у 2005 році, зараз у портфоліо вже 20 видань. До творчості Сара Джесіка запросила талановитих сучасних парфумерів, і, зокрема, новинка 2022 року створена майстром Laurent Le Guernec – він подарував цьому бренду 6 чудових робіт, включаючи флагманську «Лавлі».

Lovely Lights – це восьме видання у цій колекції – таке яскраве, емоційне, виразне! Парфумована вода є продовженням дивовижної дебютної ідеї Lovely – першого парфуму, презентованого актрисою.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів, прикрашених кокетливим і стильним чорним шарфиком.

Видання вже продається в нашій країні: купити Sarah Jessica Parker Lovely Lights можна в інтернет-магазині La Grande.

 

Світло любові, яким ви сяєте, чудове!


Ця квіткова деревно-мускусна композиція відкривається чарівним ароматом білих квітів – запаморочливої жимолості та шляхетних неролі, чий цитрусовий акцент посилено яскравою ноткою мандарину.

У «серці» твору білий букет ще розкішніший – нескінченно жіночна, солодка гарденія огорнута магічними хвилями жасминового аромату, а кашмеран робить цей романтичний дует надзвичайно приємним і плавним.

Але особливо привабливим і бажаним образ щасливої володарки парфуму робить мускус - сексуальний магніт, природний афродизіак, тяжінню якого неможливо протистояти! Цю магію багаторазово посилює тепла, сонячна амбра та вершково-кремова деревина сандала.

Прекрасний подарунок для справжньої жінки – варто купити Sarah Jessica Parker Lovely Lights в інтернет-магазині La Grande у подарунок тій, яка незмінно викликає у вас замилування!