0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Soleil Neige

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Soleil Neige Парфумована вода
6 703 грн
Хіт
Tom Ford Soleil Neige Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Tom Ford Soleil Neige Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Tom Ford Soleil Neige – цей яскравий сонячний сніг!

 

Американський бренд Tom Ford завжди вмів дивувати своїх шанувальників. Парфуми Soleil Neige інтригує подвійно – в ньому поєдналися краса композиції та фантазійність назви, яка дозволяє уяві понестись у далекі дали найкращих у світі гірськолижних курортів, щоб насолоджуватися одночасно снігом та сонцем, їх гармонійним сяйвом та злиттям.

Цю чудову атмосферу блискуче передають акорди білих квітів і цитрусів, ванілі та пудри, теплих прянощів, мускусу та солодощі, зливаючись у запаморочливу мелодію щастя.

Парфум абсолютно універсальний і чудово доповнюватиме чоловічий або жіночий образ у будь-якому сезоні, в будь-яких обставин і настрої: навесні він гармоніюватиме з яскравістю природи, що пробуджується, влітку - з енергією сонця, восени - зі щедрістю запахів і фарб, а взимку - з іскристістю снігу . Прогулянка, подорож, побачення і навіть звичайні офісні будні – все може бути перетворено в одну мить чарівним ароматом, заграти відблисками, наповнитися світлом!

Трохи історії

 

Композиція Tom Ford Soleil Neige стала продовженням престижної колекції Private Blend у 2019 році. Її представила фірма Givaudan, яка створила аромат на замовлення дизайнера, модельєра та кінорежисера, а нині – і власника мега-успішного парфумерного бренду із США Тома Форда.

Ідеєю аромату, презентованого у форматі парфумованої води, стало поєднання сонця та снігу, життєдайного тепла та морозної чистоти повітря. Натхненням стали гірськолижні курорти Європи, де милуватися подібною гармонією протилежностей можна серед пишноти Альпійських гір. Результат вийшов настільки ефектним, що парфум став фіналістом The Fragrance Foundation 2020 Awards – найвищої парфумерної нагороди світу.

Елегантний і при цьому мінімалістичний флакон, характерний для всіх видань бренду, не відволікає від краси вмісту, і при цьому, безперечно, гідно і респектабельно – чудова ідея для подарунка!

Вся лінійка Private Blend, а також інші бестселери Тома Форда представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Soleil Neige можна за найлояльнішою ціною з гарантією справжності.

 

Soleil Neige – запах мрії.

Композиція набуває інтригуючих нот терпкого цитрусового бергамоту і несподіваним акцентом насіння моркви. Такий нетривіальний дует змінюється незабаром чарівним букетом білих квітів, аромат яких кружляє голову, немов чарівна біла іскриста хуртовина. Тут майстерно аранжовані квіти апельсинового дерева - солодкий флердоранж, медовий жасмин, що хвилює, і два сорти троянд, болгарська і турецька, що переливаються ніжним оксамитом.

Завершується твір смолистою насолодою бензоїну, що незрівнянно поєднується з ваніллю, на чуттєвій підкладці мускусно-пряного лабдануму з його чарівним східним колоритом.

Якщо вам імпонує флорієнтальний напрямок у парфумерії, вам неодмінно варто купити Tom Ford Soleil Neige в інтернет-магазині La Grande та насолодитися його шармом, відчувши яскравість сонячного снігу повною мірою.