0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Guilty pour Homme Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum Парфумована вода
69 грн
99 грн
Акція
-30%
Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
90ml
3 025 грн
3 517 грн
Акція
-14%
Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum Набір (парфумована вода 90 мл + дезодорант-стік 75 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum – зухвалий винуватець вашого успіху!

 



Всім шанувальникам "старшого брата" цього парфуму варто звернути свою увагу на новинку Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum. Це - деревна композиція, що вже сподобалася вам, тепер представлена в більш концентрованому і інтенсивному варіанті - у вигляді парфумованої води. Попередник звучав переважно фужерними нотами, нинішній варіант захоплює своїм пряним характером. Вони можуть добре доповнити одне одного як споріднені твори із загальною тематикою, але дуже різним темпераментом. Нове видання підкорює елегантним мотивом білих квітів та троянд в обрамленні деревно-пряних акордів, тоді як у попередній версії головну роль відігравали ароматичні та цитрусові акценти.

Девіз усієї колекції – #ForeverGuilty, і це абсолютна правда: цей парфум, безсумнівно, приверне до вас увагу і стане причиною вашої популярності як людини стильної та компетентної в актуальних трендах!



Історія аромату

 

Цим твором модний дім Гуччі розвиває свою культову серію парфумів, презентуючи у 2020 році новинку Gucci Guilty Pour Homme у концентрації Eau de Parfum. Це - логічне продовження однойменної туалетної води, випущеної в 2011 році як чоловічого втілення «Винуватця», що вийшла роком раніше. Ця колекція виявилася однією з найпопулярніших серед парфумерних лінійок модного будинку, - нині в ній налічується вже понад 20 фланкерів, адже оновлення, що є щоразу ефектною чоловічою та жіночою парою, випускається щорічно.

Парфумована вода містить у собі асоціативний зв'язок з епохою 70-х минулого століття, поєднавши воєдино аромат троянди та перцю чилі, а вся композиція звучить особливо багато, насичено та чуттєво.

Фірмовий стиль флаконів зовсім не змінився, новинка відрізняється лише насиченим чорним кольором корпусу порівняно зі своїм хромованим попередником.

Хоча парфум вийшов зовсім недавно, його вже можна придбати в Україні: купити Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum ви можете в інтернет-магазині La Grande, який має чудову колекцію визнаних світових бестселерів.

 

Інтригує з першої секунди!


Композиція має не тільки незвичайний підбір інгредієнтів, але й яскраво виражений незвичайний шлейф, що, звичайно ж, не залишиться непоміченим!

Поєднання чуттєвого аромату троянди з темпераментним червоним перцем чилі, бальзамічним укусом та сіллю несподівано, небанально та дуже оригінально – такий вступ неможливо проігнорувати!

«Серцевий» акорд – це вже не епатаж, а сама елегантність: за контрастом з прелюдією тут звучить вишукане квіткове тріо апельсинового кольору, лаванди та неролі.

База ріднить його зі своїм попередником: тут чути шляхетний білий кедр і ефектний пряний лист пачулів.

Вам, безумовно, варто купити Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонує цей напрямок та сміливі експерименти Гуччі в даній колекції!