0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Borea

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Borea Парфумована вода
3 566 грн
4 147 грн
Акція
-14%
Tiziana Terenzi Borea Парфумована вода (тестер)
100ml
2 886 грн
3 356 грн
Акція
-14%

Tiziana Terenzi Borea – чари Сан-Ремо, магія Італії!

 

Це містечко вважається одним з найбільш мальовничих італійських місць біля підніжжя Приморських Альп - все в квітах і терасах, з чудовими краєвидами, романтичною обстановкою та неймовірною красою віллами. Найефектнішою є Борея, знаменита своїм садом-лабіринтом, посадженим рідкісними квітами. Їх пахощі просто п'янить, а краса зачаровує погляд. Сан-Ремо – улюблене місце відпочинку Тіціани та Паоло Теренці, засновників знаменитого парфумерного бренду. Райська краса та приголомшливе пахощі надихнули їх на створення чарівної композиції Tiziana Terenzi Borea – фруктово-квіткової парфумованої води, яка доставить справжню насолоду і вам!

Вона переливається солодкими відтінками білих квітів та фруктів, ванілі та кокосу, мигдалю та горіхової пудри. Казкова краса вілли Борея в Сан-Ремо створить навколо вас ауру багатства та благополуччя: це парфум для тих, чиє життя, безперечно, вдалося і дарує щасливі миті щодня!

Історія аромату

 

Творець бренду Евеліно Теренці, який у 1968 році заснував майстерню з виготовлення ароматизованих свічок, навіть не припускав, якої висоти досягне його скромний бізнес у 21 столітті, коли його візьмуть у свої руки його спадкоємці – брат і сестра Паоло та Тіціана Теренці. Він – геніальний парфумер, вона – чудовий дизайнер, і їхній творчий тандем виявився напрочуд вдалим. Презентована у 2016 році дебютна колекція одразу ж піднесла нову марку на парфумерний Олімп – вона заявила про себе як виробник нішевої парфумерії – ексклюзивних видань для обраних, особливих поціновувачів із тонким смаком та високими вимогами до якості та естетики.

«Борея» входить до «золотої» колекції Gold разом із найвідомішими бестселерами цього бренду – Kirke, White Fire та Gold Rose Oudh. Вона була презентована у 2019 році та адресована всім поціновувачам розкоші – як жінкам, так і чоловікам. Позолочений циліндричний флакон – сама досконалість, що поєднала в собі мінімалізм та розкіш – це ідеальна прикраса навіть найфешенебельнішої парфумерної колекції!

Купити Tiziana Terenzi Borea в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного італійського бренду.

 

Романтика Міста Квітів

Композиція відкривається спокусливими горіхово-лактонними нотами тропічного кокосу та мигдалю, а потім – соковитим фруктовим дуетом стиглих груш та слив.

Трохи пізніше вступають запаморочливі квіткові ноти, і ми немов опиняємося в прекрасному саду вілли Бореа, в оточенні кремової солодощі тубероз, хвилюючої солодощі жасмину, кришталевої ніжності фрезій і романтичного оксамиту троянд.

База з благородного дубового моху та вершкового сандалового дерева прикрашена чарами мускусу та магічним тяжінням мускусу.

Якщо вам необхідний аромат, який створить навколо вас ауру відпочинку на Середземноморській Рів'єрі в будь-який момент року, безумовно, варто купити Tiziana Terenzi Borea в інтернет-магазині La Grande, він зробить вас щасливішим та гармонійнішим!