0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 585 грн
4 169 грн
Акція
-14%
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge Парфумована вода (тестер із кришечкою)
75ml
3 451 грн
4 013 грн
Акція
-14%

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge

 

Будь-яка дівчина мріє про грандіозний букет яскраво-червоних троянд з найніжнішими оксамитовими пелюстками, чий дотик до шкіри так легко, немов губи коханого, а пахощі так хвилююче, наче повний пристрасті поцілунок. Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge створює враження, що ви в рожевому саду - таке красиве і багатогранне його пахощі. Королівські квіти звучать тут в аранжуванні з солодкими фруктами, теплими прянощами, ваніллю і какао на красивій деревній базі - це просто втілення витонченої спокуси!

Найбільш красивий цей парфум в холодному повітрі і ідеально виглядає як період осінь-весна, прикрашаючи собою стильних і чуттєвих дівчат і жінок.

Історія аромату

 

Композиція «Червона Троянда» вийшла в 2018 році, вона стала частиною чудової лінії Collection Extraordinaire , де зібрані найулюбленіші ноти парфумерів усього світу – видання на честь ароматів найкрасивіших квітів, запашних рослин та прянощів. Творцем твору став Жюльєн Раскіне (Julien Rasquinet) – парфумер, відомий співпрацею з такими брендами як Amouage, Davidoff, Frederic Malle, Histoires de Parfums, Lancome, ST Dupont, Valentino.

Дизайнери надали флакону класичну елегантну форму та подарували найніжніший рожевий відтінок, щоб максимально візуалізувати образ, який малює композиція самого парфуму – уособлення Жіночності!

Придбати Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас лише оригінальні парфуми бренду, ім'я якого відоме у світі насамперед як виробника коштовностей. Серед ювелірів будинок Ван Кліфф та Арпельс ось уже понад сторіччя славиться найвищою якістю та розкішшю своїх виробів. Парфумерна колекція, що випускається під цією маркою, не менш шикарна і має право носити це шановне ім'я.

 

Парфуми, гідні королеви!

Флорієнтальна композиція набуває яскравих фруктових нот запашної чорної смородини, що чудово поєднується з терпкою цитрусовою кислинкою бергамота і пряним темпераментним акцентом рожевого перцю.

Красуня троянда у всьому різноманітті відтінків свого характеру звучить у «серці» твору, переливаючись льодяниковою насолодою та м'яким оксамитом. Солодка малина та димно-шоколадно-деревний ветивер ефектно доповнюють її красу.

База об'єднала втілення спокуси: манливі ноти какао прикрашені тут ваніллю і солодким смолистим бензоїном, а східний колорит почуттів ідеально поєднується з природною чуттєвістю мускусу.

Якщо ви любите троянди, цей парфум неодмінно має стати окрасою вашої колекції. Якщо ж ви хочете вразити прекрасну жінку – не поспішайте презентувати коштовності, спочатку варто купити Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge , щоб пробудити в ній пристрасть!