0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zarkoperfume Buddha-Wood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zarkoperfume Buddha-Wood Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
2 811 грн
3 269 грн
Акція
-14%
Zarkoperfume Buddha-Wood Парфумована вода
Немає у наявності

Zarkoperfume Buddha-Wood – пориньте у світ медитації…

 

Нішеві аромати завжди мають у своїй основі неординарну історію, гарну легенду. Кожен із них - витвір мистецтва, в основі якого лежить і талант парфумера, і цікава композиція, чиє значення збігається з вібраціями вашої душі, і тоді ви вирішуєте: це ваш аромат! Саме таке інтуїтивне кохання виникає до Zarkoperfume Будда - Wood – уособлення ідеального балансу душевної та природної краси. Він наповнює простір навколо умиротворенням та гармонією, переливаючись відтінками запаху сандалового дерева. Так пахне у східних лавках пахощів і в буддійських храмах – світло та піднесено, тепло та сонячно.

Цей парфум стане ідеальним супутником для ваших медитацій, супроводжує вас у прогулянках і подорожах, внесе гармонію в моменти релаксації – заспокійливий, м'який, що спонукає до себе з першої до останньої миті.

Композиція підійде як чоловікам, так і жінкам – усім, хто шукає миру та спокою.

Історія аромату

 

Автором композиції є сам автор бренду Зарко Альманн Павлов (Zarko Ahlmann Pavlov). Данський парфумер та дизайнер заснував своє виробництво ароматів у 2013 році, а зараз у портфоліо « Zarkoperfume » вже два десятки видань.

Зарко є великим шанувальником своєї країни - Данії: народившись її півночі, у місті Хорнбек, він у багатьох своїх творах надихається прохолодною і строго красою рідних місць. При створенні композицій він використовує лише натуральні інгредієнти, адже екологічність – топова ідея для данців.

Його бренд молодий, але вже створив безліч вражаючих композицій, багато з яких стали бестселерами: усі любителі нішевої парфумерії чули про такі парфуми, як Purple & Pink Molecule та чарівна «хмарна» Cloud Collection.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічних та мінімалістичних, і водночас елегантних: Зарко не вважає за необхідне відволікати своїх шанувальників від головного – прекрасного та нетривіального вмісту.

Купити Zarkoperfume Buddha- Wood в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього ексклюзивного європейського бренду.

 

Духовні практики буддійського монастиря

Аромат відправляє вас на пошуки нірвани – це справжній ретріт у буддійську культуру, що допомагає настроїтись на правильне сприйняття духовних практик. Він призначений для душі – для самовдосконалення, духовного зростання, зосередження на важливому для вас осмислення буття.

Він нагадує пахощі, що прийшли до нас із орієнтального світу – аромапалочки, дим яких так заспокоює та утихомирює.

Парфумерна композиція не складна технічно, адже в ній лише два інгредієнти, зате вони – сама досконалість! Тут немає різноманіття відтінків, але є глибина, яку хочеться досліджувати та пізнавати нескінченно.

Формула парфуму – це чудовий дует двох сортів сандалового дерева – так званого «дерева Будди», або хибного сандала, та австралійського вигляду. Обидва вони підкорюють вас м'якими, солодкими вершково-кремовими переходами деревини – неймовірно комфортний запах!

Вам, безумовно, варто купити Zarkoperfume Buddha- Wood в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте релаксу, умиротворення та набуття гармонії!