0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Gentleman Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Парфумована вода
58 грн
Акція
Givenchy Gentleman Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
2 292 грн
2 697 грн
Акція
-15%
Givenchy Gentleman Eau de Parfum Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 12,5 мл)
Немає у наявності
Новинка

Givenchy Gentleman Eau de Parfum



У 2018 році, за добре прийнятою публікою оновленою версією класичного «Джентльмена», французький будинок моди представив Gentleman Eau de Parfum, більш насичену, густу та солодку варіацію. Автором деревного фужера, як і його попередника, стали парфумери Наталі Лорсон (Nathalie Lorson) та Олів'є Кресп (Olivier Cresp).



Вишуканий букет продовжує розкривати тему чоловічої елегантності, але у сучасному та нестандартному прочитанні. Він зберігає повагу до традицій та класичного стилю, але водночас додає до композиції пристрасть, сміливість та спонтанність, властиву лицарям нашого часу. Елегантність не означає манірність, замкнутість і суворе дотримання правил. Навпаки, тільки по-справжньому сміливі та відкриті чоловіки не бояться оголити свою ніжність, м'якість та чутливість. Вони не ховаються за усталеними кліше, а створюють зовсім новий стиль, в якому галантність поєднується з силою, витонченість з зухвалістю, а природна чарівність із бездоганним вихованням. Тому такі чоловіки завжди привертають увагу оточуючих та виділяються у натовпі.



Чудову піраміду відкривають дзвінкі акорди цитрусів. Сонячний бергамот пустотливо переливається соковитими гранями, задаючи динамічний і грайливий тон. Йому вторить пекучий чорний перець, пікантний та темпераментний. Щедрий розсип прянощів підвищує градус інтриги і робить звучання більш мужнім і привабливим. Така комбінація приємно лоскоче рецептори, тонізує та наповнює енергією, вселяє впевненість та налаштовує на нові перемоги. Спокусливий дует фруктів і спецій змінюють витончені переливи трепетних квітів. Граційний ірис розсипається найтоншою пудрою в обіймах трав'янисто-сухої лаванди. Їх дует радує особливим сяйвом і чудовою аурою чистоти, гарно граючи на тлі гостро-зухвалої гвоздики та бархатистої кориці.



Далі аромат теплішає, стає більш вкрадливим і обволікаючим. На перший план виходять манливі переливи гурманської чорної ванілі, солодкого бензоїну та тягучо-смолистого толуанського бальзаму. Обрамлені деревно-мшистими пачулями, вони неквапливо тануть у лагідних обіймах бобів тонка, залишаючи після себе відомий і спокусливий шлейф. Це чудовий вибір для вечірки у нічному клубі, романтичного побачення, різноманітних заходів та урочистостей. Парфум гарантовано виділить свого власника у натовпі, приверне зацікавлені погляди та підкреслить гарний смак. Найкращим часом для його розкриття стане золота осінь чи тепла весна.



Дизайн флакона зберіг відомі риси оригіналу 1974 року, але став суворішим і графічнішим. Пляшечка оформлена у вугільно-чорних тонах, з потовщеною основою та глянцевим ковпачком.

Купити Givenchy Gentleman Eau de Parfum можна в інтернет-магазині La Grande. Вибирайте між традиційним або тестерним варіантом флакона на власний смак!