0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Burberry My Burberry Blush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry My Burberry Blush Парфумована вода
2 263 грн
2 662 грн
Акція
-15%
Burberry My Burberry Blush Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Габардиновий тренч - це візитна картка модного будинку Burberry . Саме з нього розпочалася історія успіху торгової марки. У 1856 році Томас Берберрі створив тканину на основі лляних та бавовняних ниток. Вона була легкою, водонепроникною, стійкою до зношування і добре захищала від холоду та вітру. Пошитий з неї плащ набагато перевершував традиційний вовняний макінтош. Зручна, не сковує рухів і гарний одяг миттєво завоювала популярність, що дозволило засновнику компанії відкрити кілька магазинів і розширити асортименти до кашемірових шарфів, парасольок, чоловічого та жіночого одягу. Сьогодні тренчкот з фірмовою кліткою - це справжній musthave в гардеробі сучасної людини, яка стежить за модою і бажає створити дійсно елегантний образ, що запам'ятовується. І саме йому присвячено вишукану лінійку ароматів для леді.

 

My Burberry Blush - це п'ята парфума в серії, представлена в 2017 році. Над його створенням працював автор оригіналу Франсіс Куркджіян (Francis Kurkdjian), відомий своїми роботами для брендів Jean-Paul Gaultier, Christian Dior, Guerlain, Acqua di Parma та Lanvin. Особою рекламної кампанії стала популярна актриса Лілі Джеймс (Lily James).

Фланкер став легшим, свіжішим та повітрянішим у порівнянні з дебютним виданням. Він так само оповідає про лондонський сад, але вже не після зливи, а рано вранці, коли перші промені м'яко стосуються трепетних бутонів. Це дивовижний час спокою та розслабленості, сліпуче сонце тільки піднімається над горизонтом, місто ще не прокинулося, а повітря чисте і прозоре. Цю чарівну атмосферу віртуозно передає спокусливий і ніжний парфум.

Він елегантний та витончений, витончений та граціозний. Адресований дівчатам молодим, мрійливим та романтичним. Його власниця приваблива, життєрадісна і позитивна, однією своєю появою робить світ навколо теплішим і світлішим. Її чудова усмішка і бешкетний блиск очей моментально приковують загальну увагу, роблячи її справжньою душею компанії. Зберігати гарний настрій протягом дня їй допомагає чарівний аромат.

Він радує ретельно збудованим балансом фруктів, квітів та соковитої зелені. Це просто надзвичайна симфонія краси, легкості, чарівної прохолоди і тихого мерехтіння, що зачаровує багатогранною грою відблисків і багатим, складним розкриттям. Відкривається піраміда сонячними переливами лимона, віртуозно доповненими спокусливими іскорками гранату та зеленого яблука. Стиглі плоди приємно бадьорять, заряджають енергією, вселяють впевненість у собі. Кокетливим мотивам вторить виразна герань, представлена в обрамленні ніжних рожевих пелюсток. Вони спалахують міріадами кольорових вогників, неквапом підводячи до витонченої бази, зітканої із вершково-медових бутонів гліцинії та жасмину. Поєднання повітряне і невагоме, ніби ви ширяєте з пухнастими хмарами в сліпучій небесній блакиті.

Така комбінація принадна і хвилююча, невловима і приваблива, як ранковий туман. Вона чудово доповнить денний ансамбль. Видання оформлене в перламутрово-пастельних тонах, що вказують на жіночність та витонченість композиції. Рогова кришка так само нагадує гудзики культового плаща, а шийка пляшки вінчає зав'язаний вручну бант з габардину.

Купити My Burberry Blush можна в інтернет-магазині La Grande.