0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Olfactive Studio Still Life in Rio

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • o

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Olfactive Studio Still Life in Rio Парфумована вода
2 221 грн
Хіт
Olfactive Studio Still Life in Rio Парфумована вода (тестер)
100ml
2 862 грн

Olfactive Studio Still Life in Rio – чистий світло во флаконі

 

Екзотичний та яскравий аромат для чоловіків та жінок від молодого французького бренду. Новий, унікальний, ні на що не схожий запах, наповнений щедрістю прянощів та нагадуваннями про дихання зеленого лісу.
Найбільш яскраво виражені запашні цитрусові акорди, а також освіжаючі пряні, зелені та солодкі кокосові акценти. Щось первісне відчувається тут – це єднання з природою та сонячним світлом.

Такий парфум добре підійде для літньої погоди, найкраще носити його в денний час. Саме в таких умовах він розкриється повною мірою, красиво заграє та порадує свого власника безліччю чарівних відтінків.

Парфумована вода створена для активної, життєрадісної та цілеспрямованої особистості. Вона подарує натхнення та приплив сил для нових звершень.

 

Історія аромату

 

Відповідно до концепції марки, парфумер працює над композицією, надихнувшись чином, зображеним на фотографії. Відомі фотографи пропонують свою роботу, суть якої парфумер намагається втілити у флаконі.

Марка створена у Парижі у 2011 році. Селін Верлер, її засновниця, має неймовірну енергію і креативний підхід. Не дивно, що продукція компанії сьогодні доступна у понад 30 країнах світу. Натхнена досвідом роботи в будинку Кензо, Селін створила свій унікальний проект, гідний захоплення.

Прем'єра цього парфуму відбулася у 2016 році, над ним працювала талановита Дора Багріче. До того, як закохатися у професію парфумера та пройти навчання в ISIPCA, Дора мріяла писати та стати репортером. Тепер вона розповідає історії у формі прекрасних запахів і надихається подорожами.

Фотограф, який надав для цієї композиції свою роботу, – Флавіо Велозу. Цей молодий бразилець захоплений зйомками природи та регулярно виставляється у галереях. Пейзаж, створений ним для цього аромату, воістину чудовий. Затока в Ріо на світанку, чарівні золоті промені сонця, що народжують поезію... Ось і парфум вийшов яскравим, насиченим, здатним подарувати день, повний світла та вражень!

Миті краси

 

Верхні ноти наповнюються життєствердними цитрусовими: трав'янистий лимон, соковитий мандарин, екзотичний японський юзу. Їх розбавляє м'ятна прохолода, що інтригує, а теплий пряний імбир не дає мелодії стати занадто холодною.

Серцеві ноти представлені чарівним поєднанням солодкого кокосового молока і тонів чорного і білого перцю, що зігрівають, - справжній тропічний чай-масала. Такі відтінки розслаблюють та допомагають відпочити.

В основі піраміди чути бурштинові переливи запашного рому, темперамент шкіри та деревно-пряний, з перцевим відтінком копайський бальзам. Сила та повнота, передчуття чогось нового та світлого – такі відчуття дарує ця композиція.

Ознайомитись ближче зі світом парфумерного мистецтва та купити Olfactive Studio Still Life in Rio в Україні можна в інтернет-магазині LaGrande. Вибираючи парфум, людина вибирає бути собою та виявляти свою індивідуальність!