0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Search

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Search Парфюмированная вода
6 804 грн
Новинка
Amouage Search Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Amouage Search – у пошуку ідеальних цитрусів



Якщо ви вирушаєте в подорож своєї мрії, неможливо обійтися без свіжості цитрусових плодів, різноманітність переливів яких блискуче відображає нова композиція Amouage Search. Вона захопить вас зухвалою свіжістю цитрусів і прохолодою стильних фужерних акордів, благородством дерева та темпераментом свіжих прянощів, з теплими амбровими та бальзамічно-хвойними тонами.
Це ідеальний «вічнозелений» парфум, що незрівнянно проявляє себе в літньому повітрі морського узбережжя. Збираючись у відпустку, неодмінно зробіть аромат своїм компаньйоном, і ви не пошкодуєте ні на секунду: його іскриста радість освіжає, відмінно тонізує, створює чудовий настрій і абсолютно універсальна: підходить до будь-якого вбрання і образу і здатна гармонувати як з жіночою, так і з чоловічою шкірою. 



Трохи історії




2023 рік став для розкішного нішевого парфумерного будинку Амуаж ювілейним: сорок років тому, в 1983, світ вперше познайомився з шармом шикарних пахощів, створених у дусі старовинних східних традицій, але із застосуванням сучасних технологій. З того часу бренд радує своїх шанувальників феєрично красивими композиціями, багато з яких золотими літерами вписані в історію сучасної ексклюзивної парфумерії: такими ароматами по праву можна вважати Honour, Interlude та Memoir у жіночих та чоловічих варіаціях, що завжди виходять у тандемі.
Нова колекція Amouage Odyssey набула Третього Розділу, названого "Escape". Усі чотири новинки справді поєднує ідея ескапізму, втечі від складнощів цивілізації до простоти та гармонії незайманої природи. Саме такими настроями пройняті парфуми лінії Chapter III «Ескейп»: ладановий, акватично-морський Lineage («Родовід»), мінерально-смолистий Purpose («Мета»), деревно-фруктовий Guidance («Орієнтир») і, звичайно ж, мшистий цитрусовий Search («Пошук»).
Автором композиції Amouage Search став молодий та дуже перспективний парфумер – талановитий Алексіс Гружон. Його запросив креативний директор бренду, Рено Сальмон, щоб реалізувати свою ідею про аромат, що надихає на пошук цілей у житті та русі вперед.
Вся лінійка The Odyssey Collection – Chapter III – Escape в Україні представлена в інтернет-магазині La Grande, де купити Amouage Search ви можете із зручною для вас доставкою за оптимальною ціною.



Моховий цитрус від Амуаж




Парфум вступає дуже ефектним і різноплановим цитрусовим тріо лимона, лайма та мандарину, що відрізняються різноманіттям відтінків – солодких, свіжих, з кислинкою та яскравою енергетикою.
Соковитий старт змінюється чарівними переливами смол – тут олібанум та елемі доповнені пряним темпераментом чорного перцю.
Фінал захопить вас красою деревних нот: тут приголомшливо скомпоновано звучання смолисто-бальзамічної олії ялівцю з квітковими аспектами дерева гуаяка та землесто-димними тонами ветівера.
Красивий флакон відтінку туману прикрашений кришкою з дорогоцінним кристалом, немов виточеною зі слонової кістки у формі рукоятки кинджала – традиційного атрибуту оманської культури.
Якщо ви шукаєте небанальний цитрусовий аромат, здатний наголосити на унікальності ваших уподобань, вам неодмінно варто купити Amouage Search в інтернет-магазині La Grande!