0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022 Туалетна вода
1 820 грн
2 193 грн
Акція
-17%
Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022 - нова версія забороненого плоду!

 



Модний дім Givenchy представляє нову варіацію звабливого аромату L'Interdit – ефектний квітковий твір у форматі Eau de Toilette. Видання 2022 року відрізняється блискучою свіжістю і чарівною чуттєвістю, його запах став більш витонченим, відрізняючись приємною стійкістю та чудовим шлейфом. Туалетна вода огортає вас хвилями аромату цитрусів та білих квітів з акцентом туберози, грає деревними та мускусними, пудровими, тваринними та солодкими акордами.

Його ідеальний час – міжсезоння, осінні та весняні дні, коли у прохолодному чистому повітрі Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022 пахне витончено та ніжно.

Таким ароматом було б чудово доповнити як офісні образи, так і жіночні – для побачень, прогулянок та подорожей.



Трохи історії

 

«Заборонена» історія колекції L'Interdit розпочалася далекого 1958 року, коли було презентовано її прем'єрний аромат старої школи. У ті часи він був зовсім іншим і не надто нагадував знайоме поціновувачам сучасне звучання – колишня пудрово-деревна версія у своїй основі пахла ірисами та фіалками, спокушала полуницею та зачаровувала альдегідами.

У тому вигляді, в якому ми знаємо і любимо «Заборонений» парфум, він з'явився вперше вже в 21 столітті, знайшовши 2018 циліндричний флакон, який у кожному фланкері був відзначений особливими нюансами. Загалом у колекції L'Interdit Eau de Parfum вже десять творів, і кожен із них – справжнє диво.

Новинка Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022 отримала оновлений дизайн: тепер у нього більш витягнуті обриси, більш рельєфна емблема 4G, а сам фіал створений з переробленого скла, що екологічніше і дозволило знизити масу флакона на 10% - приємно усім!

Вся колекція «Забороненого аромату» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де новинки завжди з'являються першими: купити Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022 ви можете просто зараз – він доступний для замовлення он-лайн і в нашому київському шоу-румі.

 

Чари квітів L' Interdit у новому звучанні


Композиція відкриває свої обійми яскравим, соковитим, свіжим квартетом цитрусів – тут зібрані іскристі тони апельсина та бергамота, гіркого апельсина та мандарину – освіжаючі відтінки гармонійно доповнені солодшими.

Їм на зміну приходить романтичний і жіночний серцевий акорд, де тубероза, що п'янить, переплітається з хвилюючим жасмином і ніжною квіткою апельсина - втілена піднесена краса!

Завершується враження манливим маревом мускусу, що пробуджує бажання та фантазії. Незвичайний аромат квітів критського ладанника та листя пачулів робить фінал ще чуттєвішим, а базові ноти вершкового сандалового дерева та димно-деревного ветивера залишають надзвичайно елегантне враження наостанок.

Якщо вам імпонує квітковий французький напрямок парфумерії, вам неодмінно варто купити Givenchy L'Interdit Eau de Toilette 2022 в інтернет-магазині La Grande!