0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Foreste Di Seta

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Foreste di Seta Парфюмированная вода
115 грн
Новинка
Salvatore Ferragamo Foreste di Seta Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Salvatore Ferragamo Foreste Di Seta – романтична прогулянка у шовковому лісі...



Модний дім Salvatore Ferragamo протягом своєї нової чудової «Шовкової колекції» випустив напрочуд гарний деревний парфум Foreste Di Seta – «Шовковий ліс». Він захоплює за собою у свої глибини, огортаючи хвилями фужерних та деревних, м'яких пряних, землистих та горіхових акордів.
Прекрасний вибір навесні, влітку та восени. Він комфортний, сприяє воєму, що зберігає відчуття, що весь світ - біля ваших ніг!



Історія створення


Колекція Storie di Seta була вперше представлена в 2021 році, коли модний дім Сальваторе Феррагамо випустив нову колекцію чудово розписаних шовкових тканин, химерні візерунки яких перегукувались з дизайном коробок і флаконів парфумерних новинок, включених до цієї лінії. Усі аромати її можна комбінувати, нашарувати один на одного, отримуючи унікальні поєднання.
До складу лінії Storie di Seta («Шовкові історії»), спочатку були включені 6 парфумів: фруктово-квітковий Giardini di Seta, зелений Giungle di Seta, мускусний Musky Booster, акватичний Oceani di Seta, пряний Savane di Seta та деревний Woody Booster.
А в 2023 році було презентовано також «сюрреалістичний» Cieli di Seta та «лісовий» деревний Foreste Di Seta.
Красивий флакон прикрашений химерними переплетеннями листя та ягід, створюючи ілюзію шовкового дотику лісу до вашої шкіри.
Вся колекція шановного бренду Сальваторе Феррагамо, відомого з 1960 року і подарував світу понад сто прекрасних творів ольфакторного мистецтва, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Salvatore Ferragamo Foreste Di Seta ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Чари лісової хащі...


Композиція зустрічає вас ароматною нотою мускатної шавлії з його амброво-цитрусовими переливами, що міксують бальзамічну насолоду і трав'яну гіркуватість, чуттєве тепло з тонізуючою свіжістю, що нагадує ноти бергамота та апельсина.
Далі аромат шепоче вам: «Follow me!», запрошуючи вирушити за мрією у захоплюючу лісову хащу, де на нас чекають її щедрі дари: тут панує чудовий аромат волоських горіхів у чуттєвому хмаринці найніжнішого м'якого шовку. Таке делікатне, вершкове звучання центральної теми надзвичайно сприяє до себе, поширюючи навколо ауру гармонії та рівноваги.
Завершується твір багатогранним акордом мадагаскарського ветівера, що поєднує в собі деревні та шоколадні, димні та землисті аспекти. Розкішний фінальний акцент!
Якщо вам імпонує деревна тематика ароматів, вам неодмінно варто купити Salvatore Ferragamo Foreste Di Seta в інтернет-магазині La Grande - ви гідно оціните його глибину і неординарність, його вміння привернути до себе і завоювати вам безліч компліментів!