0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime Парфюмированная вода
511 грн
Акція
Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime Парфюмированная вода (тестер)
80ml
3 202 грн
3 723 грн
Акція
-14%

Givenchy L' Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime



Осінь підкорює нас яскравістю, насиченістю фарб та емоцій – ось чому цього сезону такі популярні теплі тони полум'я, одним із найхаризматичніших представників якого став парфум Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime. Це – продовження «забороненої» історії про аромати, що зводять з розуму: шикарних, повних емоцій та експресії.
Нова версія вразить вашу уяву п'янким переливом туберози і білих квітів, какао і теплих прянощів, цитрусових і тваринно-привабливих акордів.
Це – розкішний вибір для сезону осінь-зима: ефектний вечірній та святковий аромат, який здатний сфокусувати всю увагу на вас – насолоджуйтесь цим!



Трохи історії


Вперше парфум з інтригуючою назвою «заборонений» (L'Interdit) був представлений брендом Герлен у 1957 році: божественний пудровий ірисово-фіалковий флер підкорив безліч сердець у минулому столітті та в наші дні. Зараз у колекції вже 15 творів, практично всі вони – сучасні фланкери в дусі трендів наших днів, проте кожен з них має свою унікальність та виразність.
Над новою версією Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime, що вийшла 2023 року, працювало талановите тріо: Домінік Ропійон, Енн Фліпо та Фанні Баль.
Красивий флакон незвичайної форми має спекотний червоний відтінок – настільки ж яскравий, як вогонь! Він чудово передає настрій аромату, вміщеного всередині цього дивовижного фіалу. Це – новий рівень чуттєвості, покликаний перевірити межі дозволеного та розширити їх якнайдалі.
Недарма обличчям рекламної кампанії стала акторка та модель Руні Мара, американська акторка, що асоціюється у всього світу з її яскравою роллю у картині «Дівчина з тату дракона».
Вся надзвичайна «Заборонена» колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime та інші бестселери бренду, який з 1957 року є еталоном стилю та моди для поціновувачів краси по всьому світу.



Абсолют червоного!


Композиція відкривається феєричною прелюдією, подібною до витонченого букету білих квітів: тут туніський апельсиновий цвіт аранжований з жасмином самбак, цитрусовими туніськими неролі і індійською туберозою, що зачаровує своєю кремовою жіночністю. Її гармонійно доповнює спокуслива нота какао, що є «серцем» твору. База парфуму підкорить вас контрастними, з повітряним квітковим фрером акордами: тут панує чуттєвість індонезійських пачулів, запашного деревно-димно-землистого ветивера і розкішного запашного тютюну. Вся ця пишнота оповита хмарою амброксану, адже саме вона і становить той шарм, яким відрізняється шлейф твору.
Якщо вам імпонує такий темперамент у парфумерії, вам неодмінно варто купити Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime в інтернет-магазині La Grande!