0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Myrrhe Mystere

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Myrrhe Mystere Парфюмированная вода
6 224 грн
Новинка
Tom Ford Myrrhe Mystere Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Myrrhe Mystere



Традиційно парфуми від Tom Ford – розкішні та неординарні. Відповідає репутації марки і чудова новинка Myrrhe Mystere, що оспівує бальзамічно-смолистий аромат мирри, який так надихає на роздуми, медитацію та насолоду прекрасними аспектами життя.
Він зачаровує амбровими та теплими пряними, деревними та пудровими, бальзамічними та ванільними, солодкими, мускусними та фужерними відтінками. Таке звучання ідеально восени і взимку, коли хочеться затишку і комфорту, умиротворення і гармонії.
Запах мирри традиційно підходить всім, хто налаштований філософськи - він підійде чоловікам і жінкам, здатним глибоко відчувати вібрації світу, вникати в безмежне море емоцій, пізнавати себе і Всесвіт: недарма він використовується практично у всіх культурах для духовних практик наряду з іншими подібними ароматами смол, що налаштовують на містичний та піднесений лад.



Трохи історії


Тема димного дерева з вишуканими та глибокими ароматичними нюансами дуже близька Тому Форду, отож у його колекції досить багато творів на цю тематику. При цьому кожне з них – унікальне, має власний характер і тому справжні поціновувачі та колекціонери цих елегантних дорогоцінних флаконів готові зібрати їх у колекцію практично все, незважаючи на вражаючу ціну: справжні скарби коштують будь-яких грошей!
З моменту створення бренду в 2006 році в його портфоліо на сьогоднішній день налічується вже понад 120 видань, серед яких такі безперечні бестселери, як класичні Black Orchid, Velvet Orchid, Grey Vetiver, White Suede, Oud Wood, Tobacco Vanille, Noir, White Patchouli, а також яскраві новинки Fucking Fabulous, Bitter Peach, Lost Cherry.
Композиція Tom Ford Myrrhe Mystere була презентована у 2023 році та увійшла до складу однієї з найпрестижніших нішевих колекцій – Private Blend.
Красивий флакон підкорює шляхетним шоколадним відтінком і прикрашений табличкою з іменем парфума і бренда.
Вся лінія Private Blend та інші шедеври цього парфумерного дому представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна швидко та комфортно купити Tom Ford Myrrhe Mystere в онлайн-режимі сайту зі зручною навігацією або в нашому київському шоу-румі.



Містична мирра...


Східний колорит мирри сповна передано відразу двома ефектними нотами – абсолю та ефірною олією.
Вона пахне деревними та солодко-бальзамічними, смолистими та ванільними, землистими та солонуватими напівтонами, які зливаються один з одним у повній гармонії в дивовижний калейдоскоп відтінків та емоцій, викликаних ними.
Пишність центральної теми посилюють ноти ванілі та кремово-вершкового сандалового дерева, а чуттєва мускусна база робить ваш образ приголомшливо привабливим і сексуальним.
Хочете налаштуватися на філософський лад чи посилити тонку чутливість до вібрацій Світу? Ідея купити Tom Ford Myrrhe Mystere в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!