0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Chameleon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Chameleon Духи (тестер)
100ml
3 923 грн
Новинка
Немає у наявності
Новинка

Franck Boclet Chameleon



Дивовижний аромат, наче хамелеон, змінюється разом з вами, чуйно відгукуючись на ваш настрій та обставини навколо. Franck Boclet Chameleon - п'янкий і принадний, і в той же час надзвичайно комфортний, інтимний.

Він захоплює своїми цитрусовими та квітковими, мигдальними, деревними та мускусними акордами. Він приголомшує і підкорює, будить фантазії та бажання – немов емоційна музика, здатна змінювати настрій і навіть долю. Спробуйте і ви змінюватися разом із цим ароматом, віртуозно поєднуючи класичну елегантність зі сміливою екстравагантністю!
Парфум створений у стилі унісекс, тому чудово підкреслює найкращі іміджеві якості кожного свого власника.
Підкорить вас і дизайн – вишуканий мінімалістичний чорний флакон із контрастною білою кришкою та табличкою з назвою. Таке оформлення робить парфум чудовою ідеєю для подарунка неординарним особистостям – і вам час бути серед них!



Трохи історії


Новинка, що вийшла 2023 року, стала яскравою частиною колекції Rock and Riot, назва якої не залишає сумнівів у її екстраординарності – «Рок та бунт»! Композиції, зібрані тут, присвячені легендам року - The Rolling Stones, Sex Pistols та багатьом іншим. Потрапив до них і гурт Culture Club із популярним хітом Karma Chameleon – саме він надихнув парфумера Сідоні Лансесер із компанії Robertet на створення цього ольфакторного твору – яскравої цитрусової композиції Franck Boclet Chameleon. «Карма Хамелеон» - сингл про кохання, він вийшов у 1983 р. У складі альбому Colour by Numbers, і отримав престижну нагороду Brit Awards в номінації «Сингл, що найбільше продається», увійшовши в історію поп-музики як один з кращих творів легендарної групи.
Разом із композицією Chameleon у тій же колекції 2023 року вийшла ще одна рок-новинка – Franck Boclet Eccentric, автором якої стала також Сідоні Лансесер: обирайте, який із творів вам ближчий!
Вся колекція Rock and Riot представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Franck Boclet Chameleon та інші бестселери: у складі цієї лінійки вже 11 видань, у тому числі й такі популярні, як Cocaïne, Sugar, Angie, Vinyl та Woodstock.



Міняйся і перетворюйся!


Композиція стартує іскристим цитрусовим квартетом, майстерно складеним з бергамоту та мандарину, петітгрейну та грейпфрута. Соковита, насичена, повна емоційного позитиву прелюдія чудово тонізує та дарує заряд бадьорості на багато годин поспіль.
Вона змінюється чарівним квітковим флером – у серці твору звабливо пахне букет, складений із солодкого єгипетського жасмину, карколомної туберози та романтичної троянди, що втілює любов і красу – тему музичного твору, якому присвячений цей парфум.
Завершується враження приємним, м'яким дуетом мигдалю та сандалового дерева з його вершковим підтоном у чуттєвій хмарі мускусу, який залишає позаду вас запаморочливий шлейф.
Якщо вами також володіють змішані почуття – мінливі, як хамелеон, немає кращої ідеї, ніж купити Franck Boclet Chameleon в інтернет-магазині La Grande!