0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Lineage

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Lineage Парфюмированная вода
6 804 грн
Новинка
Amouage Lineage Парфюмированная вода (тестер)
100ml
5 631 грн
Новинка

Amouage Lineage – безлюдний острів вашої мрії



Ця новинка від Amouage розрахована на тих, хто має прекрасну уяву: аромат Lineage відправляє вас у далеку мандрівку океанами своїх фантазій, на дивовижний острів, де гаряче сонце мерехтить поруч з мінеральною прохолодою, де солоний морський вітер обдуває пекуче марево ароматних смол.
Тут химерно змішані амброві та деревні акорди, теплі та свіжі прянощі контрастують із фужерними мотивами, а бальзамічні смоли та землісті тони – з іскристими цитрусовими нюансами.
Це відмінний вибір для людей вільних, готових до подорожей – реальних та інтроспективних. Аромат чудово проявить себе на відкритих просторах, його ідеальна пора – весна та літо, його супутники – сонце та вітер, його настрій – свобода та пошук. Відмінний компаньйон для чоловіків та жінок, що поєднує покоління та культури.



Трохи історії



Бренд Амуаж з Оману представив нову колекцію ароматів, присвячену прекрасним ландшафтам цієї екзотичної країни з багатими традиціями створення пахощів, яка є батьківщиною цих парфумів.
Квартет новинок 2023 року - це третя частина колекції Odyssey, присвячена ескапізму - втечі в усамітнені куточки планети у пошуках нових відчуттів, у спробі дослідити свої почуття та думки. У рамках цього проекту автору ідеї – креативному директору бренду Рено Сальмону – вдалося створити чотири парфуми-концепції. Один з них - аромат, що символізує Пошук і надихає на сміливі рішення і рух вперед - цитрусово-фужерний Search, другий - уособлення цілеспрямованості та гострого бачення мети, східний дерево-пряний Purpose, третім став аромат-орієнтир, сповненний гідності деревний квітково-фруктовий Guidance, і нарешті – натхнення для пошуку свого походження та витоків – орієнтально-пряний з морським акцентом Lineage.
До створення ароматів бренд запросив найкреативніших сучасних фахівців. Автором композиції Amouage Lineage стала парфумер Карін Ваншон-Спенер, яка створила для дому «Амуаж» вже понад десяток творів, включаючи такі шедеври, як Interlude Woman та Memoir Man.
Вся колекція Odyssey, як і інші бестселери цього розкішного оманського бренду, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Amouage Lineage можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



У пошуках незвичайних вражень та усамітнення для самопізнання…



Композиція зустріне вас яскравим, насичено-пряним та гострим акцентом імбиру, ефектно доповненим дорогоцінним східним шафраном та дуетом запашних перців – сичуанського та перуанського.
Приголомшлива енергетика старту змінюється смолистим шармом серцевого акорду, де химерно змішалися чарівна, магічна мірра, олібанум з його лимонним відтінком смоли, і пажитник (фенугрек), що відрізняється бобово-пряними та освіжаюче-рослинними тонами.
Бальзамічно-цитрусова тема олібануму повертається до нас знову у фіналі – тут вона звучить немов умиротворюючий ладан, урочисто та містично, а завдяки миррі та солодкому бензоїну на фоні орієнтальних тонів пачулі та лабдануму стає ще ефектніше! Базова нота ветивера захоплює багатогранністю деревних, димних, землистих та шоколадних відтінків. Чудове враження!