0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Cherry Smoke

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Cherry Smoke Парфюмированная вода
7 898 грн
Новинка
Tom Ford Cherry Smoke Парфюмированная вода (TRY)
10ml
1 355 грн
Tom Ford Cherry Smoke Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Cherry Smoke – чарівний вишневий дим...




Вишневі парфуми від Тома Форда – безперечний хіт нашого часу. Поцінувачі цієї світської, гедоністичної теми вже насолодилися "Lost Cherry", зарядилися "Electric Cherry", і тепер із захопленням вдихають димний шарм Tom Ford Cherry Smoke!
Запрошуємо і вас долучитися до товариства обраних, огорнувши себе чарівним маревом вишневих та деревних, шкіряних та димних, фруктових та солодких, горіхових та тваринних, квіткових та мигдальних акордів.
З цим ароматом варто насолоджуватися життям, смакувати кожну його мить, крапля за краплею всією шкірою вбирати в себе стиглість темних вишень, ауру запашного диму та теплого дерева. Парфум миттєво акцентує увагу саме на вас, де б ви не були – неможливо уявити собі людину, яка не помітила б, не відреагувала прихильним поглядом та усмішкою на цю розкіш.
"Вишневий дим" звучить багато і вишукано, це гідний аксесуар для всіх, хто вміє цінувати справжню красу!



Трохи історії



Парфумерна історія бренду розпочалася у 2006 році, коли успішний дизайнер та кінорежисер Том Форд звернув свою увагу на сферу ароматів та спробував реалізувати свій талант також і тут. Успіх перевершив усі очікування, Форд ще раз довів, що талановита людина талановита у всьому, чого торкається. Парфумерія від Тома Форда практично відразу стала трендом для всіх, хто стежить за модою, захопивши публіку двома основними колекціями – шикарною Private Blend та елітарною Signature Collection, до яких пізніше додалися й інші.
Остання «вишнева» композиція Tom Ford Cherry Smoke була презентована у 2022 році. У новій Cherry Collection тепер три видання – окрім «Вишневого диму», ви зможете насолодитися також «Вишнею Електрик» та флагманським виданням «Втрачена вишня», гра слів у назві якого так пікантно натякає на скарб кожної дівчини. Провокативні назви та рекламні кампанії – «родзинка» Тома Форда, який епатує публіку подібними прийомами, що інтригують, для гарантованого привернення уваги. І цей принцип працює!
Вся Cherry Collection представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Tom Ford Cherry Smoke ви можете з комфортною доставкою, потішивши себе або зробивши чудовий подарунок тим, хто його оцінить!



Ідеальна вишня у стилі Тома Форда



Шикарний східно-пряний аромат стартує густою вишневою нотою стиглої літньої ягоди, насичена соковита краса якої підкреслена дорогоцінним пряним шафраном.
У «серці» композиції шкіряна нота доповнена китайським замшево-абрикосовим османтусом і прикрашена ефектним нюансом оливок.
Фінал композиції захопить вас поєднанням деревних нот і співзвучної їм нагармоти з чарівним димом, що огортає все довкола з неймовірним шармом.
Красивий флакон класичної для даного бренду форми магнетично притягує до себе погляд насиченим темно-червоним кольором: це ж втілена спокуса!
Якщо ви любите вишню в парфумерії, цей екземпляр просто зобов'язаний прикрасити вашу колекцію: ми рекомендуємо купити Tom Ford Cherry Smoke в інтернет-магазині La Grande, щоб насолодитися ним, наче вишуканим вишневим лікером!