0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Pepe Jeans Bright for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Pepe Jeans Bright For Her Парфумована вода
811 грн
Новинка
Pepe Jeans Bright For Her Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
2 575 грн
Новинка
Pepe Jeans Bright For Her Парфумована вода (refill)
80ml
1 208 грн
Новинка
Pepe Jeans Bright For Her Набір ( парфумована вода 30 мл + лосьйон для тіла 60 мл + гель для душу 60 мл )
1 318 грн
Pepe Jeans Bright For Her Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Pepe Jeans Bright for Her: сяй і будь собою!



Модний дім Пепе Джинс Лондон представив чарівну новинку Pepe Jeans Bright for Her, що презентує образ яскравої «дівчини з твого міста», що буквально сяє своєю молодістю, легкістю та свіжою красою.
Цей запаморочливий квітково-деревно-мускусний аромат прикрашений теплими пряними та цитрусовими, свіжими та пудровими, чуттєво-сенсуальніми та фруктовими відтінками. Він стане вашим улюбленим супутником у повсякденному житті – на прогулянках і на роботі, на побаченнях та шопінгу, у подорожах чи в моменти відпочинку: справжній must have молодої сучасної дівчини із сяючою посмішкою!



Трохи історії


Якщо ви хоч раз бачили парфуми в ефектних різнокольорових флаконах-фужерах, схожих на коктейлі в модному барі, знайте: ви вже знайомі з парфумерією неординарного британського бренду Пепе Джинс, заснованого 1973 року в Лондоні. Довгий час це була популярна марка джинсового одягу у стилі «street look», але потім інтереси бренду стали ширшими. Його історія у світі ароматів почалася у 2020 році, коли було презентовано два перші видання Пепе Джинс – для Неї та для Нього.
Дуже швидко цей нішевий бренд знайшов свій стиль, який виявився дуже популярним: була презентована незрівнянна «коктейльна» колекція, яка зробила Пепе Джинс знаменитим у світі парфумерії. Цьому сприяла і співпраця з талановитими та креативними сучасними парфумерами – Jérôme di Marino, Rosendo Mateu та Christelle Laprade. Зараз у колекції бренду півтора десятки ароматних видань, і він продовжує радувати своїх шанувальників новинками.
У 2023 році вийшла нова композиція Pepe Jeans Bright for Her, автором якої став Жером Ді Маріно, який майстерно передав відчуття легкості та задоволення, що охоплюють вас, коли ви одягаєте улюблені джинси, що сидять, немов друга шкіра.
Сподобається новинка всім тим, хто відповідально ставиться до екологічності продукції, адже на 90% парфум складається з інгредієнтів натурального походження з еко-стабільних місць планети.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Pepe Jeans Bright for Her ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Живи яскраво!


Аромат захоплює з першої миті, огортаючи вас соковитими фруктовими переливами цитрусових сонячних мандаринів і стиглих солодких груш, приправлених зухвалим пряним імбиром.
Яскравий старт змінюється чудовим і таким бажаним акордом ніжної жіночої шкіри, оповитою запаморочливим квітковим ароматом жасмину і півонії.
М'яка чуттєвість фіналу, представлена мускусом, легкою хмаринкою опускається на витончену базу з пачулі та вершкової деревини сандала.
Ніжно-рожевий флакон відрізняється ефектним доповненням у вигляді сріблястого знімного дозатора, що дуже зручно – ви завжди можете придбати рефіл і знову користуватися улюбленим ароматом, адже його ковпачок-розпилювач однаково підходить для будь-яких флаконів.
Якщо вам імпонує такий мікс витонченої юної жіночності та хай-тека, що робить ваше життя комфортнішим, вам неодмінно варто купити Pepe Jeans Bright for Her в інтернет-магазині La Grande – він створений саме для вас!