0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Vesper Glitz

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Vesper Glitz Парфумована вода
1 319 грн
Новинка
Ex Nihilo Vesper Glitz Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Ex Nihilo Vesper Glitz – блиск вечірніх зірок у ваших очах!



Новий твір нішевого парфумерного бренду Ex Nihilo «Vesper Glitz» захоплює не лише своєю поетичною назвою, а й мерехтливими переливами композиції аромату, де майстерно аранжовані відтінки солодких жовтих і білих квітів, ванілі та пудри, цитрусів і дерева.
Цей жіночний, весняно-літній вечірній парфум просто чарівний – він радісний і яскравий, як галявина квітів, життєрадісний та барвистий... Відмінний вибір для тих, хто хоче створити собі та оточуючим привід для відмінного настрою!
З ним чудово вирушити на побачення, погуляти по нічному місту, насолодитися букетом квітів, подарованих захопленим шанувальником, і прийти додому під ранок з головою, що паморочиться від щастя і безсонної ночі – такою прекрасною і наповненою мріями…



Трохи історії


Парфумерна історія бренду з інтригучою назвою «З нічого» розпочалася у 2013 році із зустрічі трьох друзів та однодумців: Сільві Лодей, Олів'є Ройєр та Бенуа Вердьє вирішили випускати парфумерію, зовсім не схожу на мас-маркет і люкс: концептуальну, незвичайну, активуючу уяву на помну силу.
Амбітне тріо швидко досягло своєї мети – вони запросили до співпраці молодих талановитих парфумерів і зробили акцент на якості та технологічності, сучасних молекулярних розробках та пошуку ідеї для кожного свого твору, а ось дизайн вирішили зробити лаконічним та простим, адже головне – всередині, а не зовні !
Автором композиції Ex Nihilo Vesper Glitz стала Nadège Le Garlantezec, яку на творчість надихнули яскраві та незабутні ночі у Парижі. Прем'єра відбулася у 2023 році – це нове видання у портфоліо бренду, де налічується вже майже шість десятків ароматів.
Вся колекція нішевих видань, нібито створених «З нічого», представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Ex Nihilo Vesper Glitz можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Блики щастя в нічних вогнях Парижу



Композиція відкриває свої обійми цитрусовими соковитими переливами мандарину та неролі – цій прелюдії темпераментний відтінок надає пряний рожевий перець.
Вступ змінюється акордом «серця», де зібрано солодкий, хвилюючий квітковий букет, в якому так ефектно поєдналися гучні та яскраві ноти тропічного іланг-ілангу, весняної мімози та чарівного романтичного жасмину.
Гарно звучить і фінал: тут м'яке тяжіння повної чарівності ванілі переплітається із чуттєвістю сексуального мускусу, підсолодженого карамельною зеленню бобів тонка на шляхетній базі з білого кедра.
Якщо ви зібралися на побачення, де плануєте безтурботно веселитися і насолоджуватися кожним моментом, вам варто купити Ex Nihilo Vesper Glitz в інтернет-магазині La Grande!