0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Afnan Tobacco Rush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Afnan Tobacco Rush Парфумована вода
3 237 грн
Новинка
Afnan Tobacco Rush Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Afnan Tobacco Rush



Цей ефектний, багатий тютюново-орієнтальний аромат Afnan Tobacco Rush сприймається як абсолютна досконалість східної культури пахощів, представленої тут у всій своїй пишності.
Парфум захопить вас гармонією поєднання акордів, переливаючись солодкими та тютюновими, деревними та пряними, амбровими та лавандовими тонами. Він незрівнянно гарний на чоловіках і спокушає жінок – чарівно розкішний вечірній осінньо-зимовий аксесуар для справжніх гедоністів.
Недарма назва Tobacco Rush перекладається як «Тютюновий натиск» - парфум дійсно надзвичайно харизматичний, яскравий, впевнений у своїй могутності та красі, створеній у східному стилі – але немовби з люксовим французьким відтінком, з тим безумовним шармом, який робить аромат затребуваним по всьому а не лише на батьківщині – в Арабських Еміратах.



Трохи історії


Вперше парфумерія від Afnan з'явилася в 2012 році, а до десятирічного ювілею марка представила чудовий статусний дует дорогих ароматів Tobacco Rush і Patchouli On Fire.
У плані дизайну їх поєднує орієнтальна розкіш і металевий декор флаконів в арабському стилі, що різняться кольором: парфум, присвячений тютюну, поміщений у флакон благородного шоколадно-деревного кольору, а то, що символізує чуттєвість - в індигово-синій. Це початок нової Historic Collection, в якій будуть представлені найбільш характерні для становлення арабської парфумерії мотиви: зокрема, новинка втілює пряні, солодкі тютюнові пахощі.
Парфуми бренду відрізняються розкішшю звучання та дизайну, який виконаний у колоритній східній традиції. За десять років існування марка представила близько 110 ароматів, які захоплюють усіх шанувальників справжньої розкоші – це ідеальна ідея для фешенебельного подарунка, для всіх, кому близька багата культура Арабського світу.
Нова колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Afnan Tobacco Rush ви можете з гарантією справжності.



Тютюнова насолода…


Композиція захопить вас з перших миттєвостей, огортаючи теплим, запашним шармом дорогого тютюну на базі благородних дерев'яних нот в аурі чудових східних прянощів.
Тема спецій продовжена і в центральному акорді, де вони звучать вже зовсім по-іншому: східні солодощі та шляхетна лаванда надають їй неповторного колориту.
Завершується звучання божественною темою солодко-димного, пряного орієнтального вуда і смолистого, вишуканого кедра у мареві магнетично-сексуальної амбри.
Потужний аромат, розкіш дизайну, арабська вишуканість самого бренду – все це робить парфум ідеальною ідеєю для дорогого подарунку, пам'ять про який залишиться на все життя!
Якщо у вас саме такі плани, вам варто купити Afnan Tobacco Rush в інтернет-магазині La Grande!