0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gritti Gossip Night

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gritti Gossip Night Парфумована вода
3 592 грн
4 177 грн
Акція
-14%
Gritti Gossip Night Парфумована вода (тестер)
100ml
3 113 грн
3 620 грн
Акція
-14%

Gritti Gossip Night - солодкий шепіт...

 



Нове творіння Луки Гритті магнетично притягує своєю фруктовою насолодою, спокушає безліччю спокус, змушує прислухатися до своїх відчуттів. Інтригуюча композиція Gritti Gossip Night побудована на химерному переплетенні фруктових та тропічних, пудрових та мускусних, солодких та ванільних, квіткових, карамельних та деревних акордів. Словом, якщо ви хочете гурманської насолоди, якщо відчуваєте потребу з головою поринути у почуття безтурботності, у солодкий світ мрій та задоволень, цей парфум створений для вас!

Аромат підійде для будь-якого приємного приводу з весни й до самої осені - чарівно-привабливий, повний м'якої чарівності і жіночності. Сподобається поціновувачам прекрасного та білий із золотом флакон у класичному стилі бренду Гритті – він виглядає дорого та респектабельно, будучи чудовою ідеєю для вражаючого подарунка.

Просто насолоджуйтесь!



Трохи історії

 

Парфум вийшов у 2023 році і став дев'ятим виданням у блискучій, неймовірно вишуканій колекції Гритті – White Collection. Автором композиції Gritti Gossip Night став сам Лука Гритті – засновник цієї елітної марки нішевої парфумерії.

Його перший аромат вийшов порівняно недавно, у 2010 році, проте досить швидко завоював ринок ексклюзивів. Зараз у портфоліо компанії понад 50 творів найрізноманітніших напрямків, об'єднує які талант Лукі Гритті та стильний дизайн, що відрізняється дорогоцінним покриттям табличок та кришок 24-каратним золотом.

Новинка 2023 року носить дивовижну та інтригуючу назву Gossip Night – «Ніч пліток». Він справді солодкий і небезпечний, він затягує у свої тенета, з його чарівної аури не так просто вирватися – ви ніби потрапляєте в полон цієї фатальної чарівності!

Вся «Біла колекція» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Gritti Gossip Night за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Інтрига на максимумі!


Композиція зустрічає вас солодкими тропічними пахощами личі в гармонійному оточенні екзотичного аромату квітів манго та ніжного флера сонячного солодкого геліотропу.

Серце композиції – сама спокуса: тут з'єдналися гурманські акорди білого персика з карамеллю і збитими вершками. Це ласощі, перед якими не встояти!

Завершується твір чуттєвою магією ніжного та сексуального білого мускусу, аранжованою з м'якою деревною чарівністю кашмерану та зачаровуючим шармом мадагаскарської ванілі.

Якщо вам імпонує такий ніжний та жіночний настрій для створення весняних та літніх образів, рекомендує вам цю новинку – варто купити Gritti Gossip Night в інтернет-магазині La Grande, і вам відкриється дивовижний світ насолод та компліментів!