0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Kologne Shield of Protection

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Kologne Shield of Protection Парфумована вода
8 044 грн
Новинка
By Kilian Kologne Shield of Protection Парфумована вода (TRY)
10ml
2 722 грн
By Kilian Kologne Shield of Protection Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

By Kilian Kologne Shield of Protection – ваш найкращий антидепресант!



Нескінченно креативний Кілліан Хеннесі створив дивовижний «щит» від поганого настрою – харизматичний, сповнений драйву та позитивної енергетики цитрусово-фужерний парфум By Kilian Kologne Shield of Protection.
Він наповнить простір навколо цитрусовими та деревними, пряними та зеленими освіжаючими акордами, які чудово тонізують, бадьорять та піднімають настрій.
Прекрасний вибір для весняно-літнього сезону: стильний, свіжий, повний експресії, що сяє цитрусовими іскрами!
Відмінно відповідає парфуму й дизайн флакона: глибокий синій колір говорить про прохолоду, а поєднання зі сріблом декору та вишуканими візерунками по бокових гранях робить його неймовірно стильним – відмінне придбання для будь-якої літньої колекції!



Історія створення



Новинка, представлена у 2022 році, була створена чудовим сучасним парфумером – Келіс Бекер (Calice Becker).
Класичний колонь їй вдалося обіграти так неординарно і креативно, що звичайний елемент рутинного догляду за собою перетворився на справжній твір ольфакторного мистецтва!
Натхненням для створення композиції By Kilian Kologne Shield of Protection стала неповторна, витончена аура цитрусових гаїв, де ароматна прохолода панує навіть улітку, надійно захищаючи вас від сонячної спеки та втоми. Саме тому парфум отримав таку незвичайну назву, яка у перекладі звучить як «Захисний щит».
Флакон вражає красою та глибиною свого насичено-синього відтінку – такий колір завжди асоціюється зі свіжістю, прохолодою та аристократизмом.
Вся колекція парфумерії, створена спадкоємцем імперії коньяків Кілліаном Хеннесі, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де завжди можна швидко та комфортно купити By Kilian Kologne Shield of Protection та інші бестселери цього напряму з гарантією справжності.



Щит, що захищає від негараздів!



Головною темою твору став яскравий, дзвінкий, іскристий цитрусовий вступний акорд, у якому солює зелений мандарин з його терпкими фруктовими переливами. З ним ідеально гармонує соковитий гіркий апельсин, приправлений м'ятним холодком та свіжістю – дивовижний старт, з якого хочеться починати кожен свій день!
У «серці» твору тема цитрусів продовжена зеленими та квітковими відтінками неролі й петітгрейну, чудово аранжованих із запашною нотою пряного розмарину.
Завершують композицію шляхетні деревні тони кашеміру та кедра в крапельках зеленого соку з їхньою цілющою вологістю.
Якщо вам потрібен незвичайний та незабутній свіжий літній аромат, і при цьому важливо уникнути банальності, рекомендуємо купити By Kilian Kologne Shield of Protection в інтернет-магазині La Grande - він виправдає всі ваші очікування і подарує навіть більше задоволення, ніж ви розраховували, надійно захистивши від смутку, депресії та стресів великого міста, подарувавши оновлення від самої природи!