0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Her! Vibes of Freedom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom Парфумована вода (тестер)
100ml
2 106 грн
2 478 грн
Акція
-15%
Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom

 

Вібрації Свободи ви відчуваєте всією шкірою! Модний дім Zadig & Voltaire дарує вам таку можливість із новинкою This is Her ! Vibes of Freedom . Вона підводить нас до думки, що справжнє щастя ми знаходимо лише в ситуації гармонійного злиття з природою, адже тільки вона здатна пробудити прагнення свободи, укладене в будь-якій людській істоті від народження.

Це п'янке почуття передано в ароматі нотами свіжості та солодощі: квітів та фруктів, горіхових та ванільних, акватичних та бальзамічних нот.

Свіжість композиції гарна навесні, влітку та восени – це практично універсальний денний аромат для будь-якої ситуації, доречний на прогулянці та офісі, у дружньому спілкуванні та на хвилюючому побаченні.

Де б ви не з'явилися в хмаринці цієї деревної квітково-мускусної парфуми, ви позиціонуєте себе жінкою сучасною, розкутою, налаштованою на гармонію з усім світом - і тому справді вільною.

Трохи історії

 

Колекцією «Вібрації свободи» парфумерний нішевий бренд «Задіг та Вольтер» відкрив свій 2022 рік. Два твори цього романтичного тандему для Неї та для Нього з культової лінійки « This is… » об'єднує прагнення інтерпретувати свободу так, щоб вона була співзвучна жіночій чи чоловічій душі.

Автор композиції Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom стала талановита жінка - Сідоні Лансессе (Sidonie Lancesseur). Саме вона є автором флагманського аромату колекції This is Her , а також відома чудовими композиціями, створеними для бренду By Kilian: Black Phantom, Dangerously in Love та Straight to Heaven.

Концептуальний парфум відмінно вписується в портфоліо модного французького бренду, що випускає парфуми для справжніх поціновувачів нетривіальних композицій та цікавих ідей, що лежать у їх основі. І це не дивно, адже бренд в 1992 році був заснований дизайнером Тьєррі Дільє, що схиляється перед творчістю філософа Вольтера - такій особистості важливий сенс, а не тільки декор і престиж. Цей принцип було покладено не лише в основу колекцій одягу Дільє, але й у його парфумерії, яку він почав випускати з 2009 року.

Все портфоліо цього неординарного бренду ви можете знайти і в Україні: купити Zadig & Voltaire This is Her! Vibes of Freedom ви можете в інтернет-магазині La Grande за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Літо в Провансі – мрії здійснюються!

Зробіть крок до своєї мрії, огорнувши себе ароматом тих місць, де немає жодних обмежень, світ сповнений легкості та свободи… Саме така безтурботна млість охоплює вас літньої пори в Провансі – надзвичайно мальовничій місцевості Франції, де природа радує своєю первозданною красою.

Легкий, свіжий запах вологих від роси садових півонії та стиглих, соковитих, наповнених сонцем груш – це чарівний аромат французьких садів.

Їх змінює чарівний дует троянди та жасмину – класична романтична історія про кохання та красу.

Завершується твір свіжим, з горіховою ноткою, нюансом каштанів та ніжним, гурманським акцентом спокусливих збитих вершків. Ви чудові!