0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kajal Almaz Kajal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kajal Almaz Kajal Парфумована вода
100ml
7 110 грн
Новинка
Kajal Almaz Kajal Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kajal Almaz Kajal – східна насолода

 

Якщо ви коли-небудь куштували справжні східні солодощі, де карамельний смак химерно поєднується з чудовою фруктовою палітрою, новинка від французького бренду Kajal «Almaz Kajal» напевно припаде вам до душі! Гурманська парфумована вода захоплює переливами солодких плодів та цитрусів, ванілі та пудри, квітів та м'яких прянощів, деревних та фужерних нот.

У хмаринці такого аромату так приємно проводити весняні та літні дні, насолоджуючись щедрістю природи. Цей запах просто чарівний – він відразу ж піднімає настрій усім, кого торкнеться своїм чаром, створюючи навколо солодку казку. Відпочивайте, ходіть на побачення, подорожуйте разом із ним – скрізь вас супроводжуватимуть компліменти, адже такий аромат важко не помітити, і тим більше неможливо не полюбити!

Його стійкість просто чудова, а шлейф - хвилюючий і чуттєвий, він створює навколо вас ауру солодкої, спокусливої жінки, яка прикрашає життя однією лише своєю присутністю і променистою усмішкою!

Трохи історії

 

Прем'єра колекції бренду відбулася нещодавно, у 2014 році. Це арабська марка з ОАЕ , яка спеціалізується на «європейській» інтерпретації східних ароматів, дозволяючи нам насолоджуватися чарами орієнтальних пахощів у приємній для нас формі та традиційно розкішному дизайні.

Автором композиції Kajal Almaz Kajal стала талановита парфумер Rania Jouaneh, яка презентувала свій витвір у 2022 році. Ранія має і власний бренд – тим паче цінна її співпраця з цим нішевим парфумерним будинком, який запросив найкращих сучасних майстрів східного напрямку для створення своєї феєричної колекції.

Дизайнери передали душу аромату просто чудово – сріблястий флакон прикрашений східним розписом та увінчаний багато оформленою кришкою із зеленими кристалами.

У портфоліо цього бренду на сьогоднішній день налічується 16 вражаючих видань – серед них уже став бестселером серед поціновувачів східного напрямку Dahab.

Аромати від Кайял представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Almaz Kajal з гарантією справжності.

 

Безцінний скарб…

Композиція відкриває свої обійми солодким, трохи терпким ароматом чорної смородини, що так чудово гармоніює з освіжаючими цитрусами, які іскряться, немов ігристий напій – так звучить яскравий літній мікс із калабрійського лимона, бергамота та мандар.

У серці парфуму панує спокуслива солодка малина в обрамленні квіткового пахощів: тут зібрано чарівний букет із оксамитових турецьких троянд, сонячного геліотропу та пудрового кореня ірису.

База твору підкорить ваше серце ніжністю мадагаскарської ванілі, що в повній гармонії зливається з гурманськими тонами очеретяного цукру, вершкової деревини сандала, карамельно-зеленої солодощі бобів тонка. Сексуальність вашого образу чудово підкреслять ноти мускусу та амбри.

Якщо ви любите орієнтальні солодкі парфуми, ця чудова новинка неодмінно повинна прикрасити собою вашу колекцію або стати вражаючим подарунком для тих, хто оцінить цю насолоду! Варто купити Kajal Almaz Kajal в інтернет-магазині La Grande – і світ перетвориться на джерело задоволень, наповниться радістю та передчуттям насолод!