0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Anna Sui Sky Anna Sui

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Anna Sui Sky Туалетна вода
349 грн
471 грн
Акція
-26%
Anna Sui Sky Туалетна вода (тестер)
75ml
1 527 грн
1 840 грн
Акція
-17%
Anna Sui Sky Набір ( туалетна вода 5 мл + лосьйон для тіла 30 мл )
413 грн
Anna Sui Sky Набір (туалетна вода 30 мл + косметичка)
Немає у наявності

Anna Sui Sky - Небесна насолода!

 

Модний дім Анна Суї запрошує злетіти в небо на повітряній кулі і ширяти там у світі своїх фантазій, насолоджуючись неземними пахощами романтичної композиції Anna Sui Sky. Побачивши цей флакон, ви вигукнете: "Це чудово!" - і будете праві, адже він зроблений у вигляді мініатюрної рожевої кулі-аеростату із золотим кошиком. Володіти таким скарбом неймовірно приємно, а аромат, укладений усередині, кружляє голову ванільними та солодкими, фруктово-цитрусовими та акватичними, квітковими та свіжими, пудровими та лактонними відтінками.

Це – чудовий подарунок для молодої дівчини чи жінки, чия душа відкрита пригодами та мріями. Чудовий супутник ваших найщасливіших весняних та літніх днів, цей аромат приверне до вас сотні компліментів!

Трохи історії

 

Починаючи з 70-х років минулого століття ім'я Анни Суї асоціюється у світі моди з безмежним світом уяви та нескінченною жіночністю. Що цікаво, першими з'явилися її дитячі лінії одягу, але набагато успішнішими виявилися колекції для жінок.

Втім, зараз цей американський бренд представляє чудовий асортимент для прекрасної статі у будь-якому віці, а головне, доповнив свої лінії чарівною парфумерією. І це визначення не є метафорою: лише глянувши на фантазійні флакони парфумів Анни Суї, ви переконаєтеся, що справді потрапили до казки. Дизайнери створили унікальні образи для кожного твору бренду, увінчуючи флакони єдинорогами, русалками та метеликами, Але флакон-аеростат Sky – це щось особливе навіть для цієї марки: незрівнянна ідея та чарівне її втілення підкорить ваше серце в один момент і назавжди!

Аромат вийшов у 2020, а 2022 подарував нам прокладання небесної історії - вийшов чудовий фланкер Cosmic Sky в небесно-блакитному флаконі, він також відноситься до квітково-фруктового напрямку, але звучить як вечірній осінньо-зимовий парфум.

Парфуми від Анни Суї представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Anna Sui Sky ви зможете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Здійнятися в небеса ...

Змити в чисте синє небо і насолодитись чудовою свіжістю дозволяє нам інтригуючий мікс солодкої стиглої груші, соковитого цитрусового бергамота та пряного рожевого перцю.

На зміну спокусі приходить романтика: у серці твори чарівно звучать квіткові переливи вологого, акватичного лотоса, кришталевої конвалії та оксамитових троянд.

База приваблює гурманським поєднанням нот попкорну і ванілі на емоційній мускусній основі.

Якщо вам хочеться злетіти і ширяти в безкрайніх небесах на хмарах щастя, рішення купити Anna Sui Sky в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеально: він ніби подарує вам крила!