0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Patchouli Blanc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

846 грн
Акція
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Patchouli Blanc Парфумована вода (тестер)
75ml
3 720 грн
4 325 грн
Акція
-14%

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Patchouli Blanc

 



Експерт з розкоші – ювелірний бренд Van Cleef & Arpels чудово знає, як пахне в дорогих готелях – комфортом та чистотою, досконалістю сервісу та продуманим до дрібниць затишком. Collection Extraordinaire – зібрання унікальних творів, гідних лише обраних поціновувачів. Нове видання, яким вона поповнилася - Patchouli Blanc - справді справжній шедевр, тонкий, красивий, благородний та елегантний аромат справжньої розкоші. Саме таке враження створюють акорди повітряних альдегідів і чуттєвих пачулів, вишуканого дерева і мускусу, що манить, романтики троянд і свіжості, теплих прянощів, бальзамічних і землістих акцентів.

Це справжній ексклюзив – дороге звучання, вишукане оформлення та універсальний характер для будь-якого сезону та приводу – все це причини полюбити цей парфум одразу і на все життя!



Історія аромату

 

Старовинний та шановний ювелірний бренд Van Cleef & Arpels відомий у світі насамперед своїми чудовими коштовностями. Однак, як і будь-яка імперія краси та розкоші, вона не могла не включити до сфери своїх інтересів та парфумерії – перший твір під цим ім'ям вийшов у 1976 році, а зараз у портфоліо бренду вже 66 видань.

Новинка 2022 року «Білі Пачулі» увійшли до складу Collection Extraordinaire феєричної галереї ароматів вищого класу, кожен з яких присвячений особливому парфумерному компоненту – справжній ольфакторній коштовності, і зараз їх вже понад 20.

Автором композиції став талановитий майстер Жером Епінетт (Jеrоme Epinette), відомий такими бестселерами, як Bal d'Afrique та La Tulipe від Byredo, Dear Polly від Vilhelm Parfumerie.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічний білий силует прикрашений стилізованою графікою у вигляді листя пачулів і доповнений фірмовим брендовим брелоком Ван Кліф та Арпельс.

Купити Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Patchouli Blanc в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де легко знайти оригінали не лише популярних брендів категорії «люкс», а й унікальні нішеві твори.

 

Чистота, затишок та свіжість


Першими вступають повітряні, легкі альдегіди – саме вони створюють відчуття чистоти та кристальної ясності. Пряний рожевий перець привносить у цей старт яскравість та харизматичність.

Прелюдія змінюється головною темою чуттєвих пачулів – унікальної рослини, чий запах листя уособлює тонкі орієнтальні пахощі. Красу білих пачулів підкреслює й оксамитова чарівність троянд.

Пишність фіналу захопить вас досконалістю звучання м'якого кашемірового дерева, що миттєво вабить до себе, та найніжнішого, витончено-сексуального білого мускусу.

Хочете подарувати собі справді елітну насолоду? Вам неодмінно варто купити Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Patchouli Blanc в інтернет-магазині La Grande!