0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Coach Coach Wild Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Coach Wild Rose Парфумована вода (тестер)
90ml
1 463 грн
Новинка
Coach Wild Rose Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

Coach Wild Rose : дика шипшина – солодша за садові троянди.

 

Щасливе літо, яке подарує вам свободу пройтися літнім луком, усипаним квітами, насолода вдихнути аромат кущів шипшини, що ростуть там увінчаних квітами… Ось де черпали натхнення парфумери стильного американського будинку Coach , створюючи свою яскраву та чуттєву новинку – квітково-фруктову композицію Wild Rose !

В обіймах цього аромату, що п'янить, хочеться провести все життя, адже асоціації, які він навіює, безцінні. Біг по квітучому полю босоніж, побачення в рожевому саду, після якого вам випало щастя поласувати соковитими ягодами червоної смородини, що так освіжають. флакон прикрашений емблемою бренду. Карета, запряжена кіньми, запрошує вас вирушити в подорож дорогами вашої пам'яті, щоб зберегти відчуття захоплення якнайдовше!

Історія аромату

 

Американський бренд Coach відомий своїми престижними шкіряними виробами: сумки, гаманці та взуття цієї марки – ознака відмінного смаку не лише у США, а й у всьому світі. З 2007 року до його сфери інтересів увійшла і парфумерія як невід'ємна супутниця по-справжньому завершеного образу.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – усі вони мають округлу форму підкови та забезпечені шкіряною биркою-брелоком, що асоціативно відсилає до новітніх колекцій основних модних ліній бренду.

Новинка 2022 року виконана в соковитому темно-рожевому відтінку – саме таким нерідко буває колір шипшини – дикої троянди, запашної та хвилюючої. Вона увійшла до колекції Coach the Fragrance, ставши вже п'ятим фланкером цієї ефектної сучасної лінійки.

Автором твору стала Марі Саламань – талановитий парфумер, що подарувала світу такі бестселери, як Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain та Luna Nina Ricci.

В якості особи рекламної кампанії цієї новинки було обрано привабливу модель Лексі Болін. Образ, створений нею, воістину зачаровує поєднанням сміливості та ніжності, безтурботності та вродженої чарівності.

Новинка вже є в Україні: як завжди, купити Coach Wild Rose в Україні раніше за всіх ви можете в інтернет-магазині La Grande, - ми завжди серед перших постачальників усіх найцікавіших новинок!

 

Романтика літніх днів.

Композиція спокушає стиглими соковитими тонами смородини і соковитими іскристими нотками бергамота з перших миттєвостей. Освіжаюча кислинка ягід та цитрусів чудово тонізує та піднімає настрій!

Трохи пізніше вступають романтичні акценти троянди і жасмину самбак - цей чарівний дует чудово представляє пахощі диких троянд.

Їм вторить карамельна зелень бобів тонка на підкладці з вологого лісового моху у чуттєвому хмаринці амброксану, що посилює природний шарм своєї власниці.

Бажаєте додати до своєї колекції по-справжньому стильну літню новинку? Важко придумати щось спокусливіше, ніж ця американська «Дика троянда»! Варто купити Coach Wild Rose в інтернет-магазині La Grande, і компліменти цього сезону вам гарантовані!