0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Dior Homme Sport 2021

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Dior Homme Sport 2021 Туалетна вода
3 271 грн
3 803 грн
Акція
-14%
Christian Dior Dior Homme Sport 2021 Туалетна вода (тестер)
4 161 грн
4 838 грн
Акція
-14%

Dior Homme Sport 2021 – ваше динамічне літо з Christian Dior!

 



Модний дім Christian Dior представляє вже четверту версію активного, повного драйву і при цьому надзвичайно стильного спортивного аромату Dior Homme Sport 2021. Новинка подарує вам енергійний настрій, стиль і тонус - все те, чого, власне, і чекає від літнього парфуму чоловік наших днів. Туалетна вода завойовує симпатії завдяки яскравому та гармонійному звучанню цитрусових та фужерних, амбрових та деревних, пряних та бальзамічних, свіжих та альдегідних акордів.

Це чудовий вибір для весняних та літніх днів, які ви плануєте провести активно, у русі – у подорожі, на тренуваннях, на прогулянках. Він надасть образу елегантності, і в той же час збереже динамічність і додасть тонізуючої енергії.

Чудова стійкість та помірний, але елегантний шлейф роблять парфум доречним в офісі та в будь-якій офіційній обстановці, а також ідеальним для будь-яких активностей.



Історія аромату

 

Четвертий випуск версії "Спорт" вийшов у 2021 році - до нього вже були представлені фланкери більш ранніх версій. Кожен із варіантів вирізнявся власною індивідуальністю: першим у 2008 році з'явився свіжий варіант оригінального Dior Homme, потім був представлений елегантний, із пудровими тонами випуск Спорт-2012. У 2017 році з'явився фруктовий, вибуховий варіант Діор Омм. І нарешті, новинка 2021 року презентована як сяюча, наповнена світлою енергією – і при цьому елегантна.

Над новим виданням працював Франсуа Демаші, який створив решту творів цієї лінії, і в цілому «запалив» для дому Діор цілу плеяду зоряних творів – понад 155 композицій, включаючи такі бестселери, як Dior Addict, Hypnotic і Midnight Poison, Joy by Dior Dior, Blooming Bouquet, Le Parfum, а також Poison Girl.

Новинка «Спорт 2021» входить до блискучої колекції Dior Homme – однієї з найкращих та найвідоміших ліній цього бренду. У виданні збережено фірмовий стиль флаконів із вмістом кольору золотистого шампанського та чорним «внутрішнім стрижнем», що символізує мужність та французький шик.

Купити Christian Dior Dior Homme Sport 2021 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція знаменитого фешн-бренду, який уособлює собою для всього світу Францію – законодавцю мод!

 

Свіжість та чуттєвість!


Хоча у назві фігурує 21 рік, прем'єра парфуму відбулася на початку 2022-го. Композиція набуває чудової свіжості альдегідів і яскравості цитрусів – іскристого лимона та терпкого, деревно-зеленого бергамота.

Середні ноти чудово гармонують із прелюдією, адже тут звучить лимонно-смолистий мотив елемі, прикрашений пряним акцентом рожевого перцю.

У фіналі панують деревні ноти, аранжовані з м'яким шармом смоли олібануму та чуттєвим теплом амбри.

Відомий елегантний флакон та ім'я бренду роблять це видання чудовою ідеєю для подарунка у весняно-літньому сезоні.

Вам, безумовно, варто купити Christian Dior Dior Homme Sport 2021 в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете внести свіжість та французький шарм у свій парфумерний гардероб або зробити приємний презент тому, чий смак та стиль дозволяють його оцінити.