0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Memoire D'Une Odeur

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Memoire D'Une Odeur Парфумована вода (тестер)
100ml
2 710 грн
3 188 грн
Акція
-15%
Gucci Memoire D'Une Odeur Парфумована вода
Немає у наявності
Gucci Memoire D'Une Odeur Набір (парфумована вода 60 мл + мініатюра 5 мл)
Немає у наявності

Будинок моди Gucci був заснований у 1921 році Гуччо Гуччі. Спочатку це була невелика майстерня з виробництва шкіряних виробів, потім цех, а потім ціла фабрика. Популярність марці принесли валізи та аксесуари незвичайного дизайну та найвищої якості. У роки Другої світової війни шкіра стала дефіцитною, тому заповзятливий флорентинець почав використовувати тканини з джуту, коноплі та льону. Така продукція швидко завоювала любов публіки, і вже 1953 року бренд відкрив фірмовий бутік у Нью-Йорку, на знаменитій П'ятій Авеню. За ним були Париж, Лондон, Гонконг, Сеул, Токіо, асортимент модного будинку стрімко розширювався. З'явилися колекції взуття, шарфів, чоловічого та жіночого одягу, а також парфумерії. Сьогодні логотип із двома переплетеними G відомий у всьому світі. Це одна з найпопулярніших і найуспішніших торгових марок, яка щороку радує своїх клієнтів випуском нових надзвичайно стильних лінійок.

Так, унісексова композиція Memoire D'Une Odeur була представлена у серпні 2019 року. Це незвичайний квітковий мускусно-деревний букет, над створенням якого працював один із найкращих парфумерів сучасності — Альберто Моріллас (Alberto Morillas). Обличчям рекламної кампанії став британський актор та співак Harry Styles. Чудовий парфум присвячений спогадам, які дбайливо зберігаються в пам'яті образам і подіям, які відгукуються в серці надзвичайною теплотою, допомагають нам долати перешкоди, що виникають на шляху, і визначають наше майбутнє.

Спогади — це щось особисте і навіть інтимне, тому як солуюча нота була обрана римська ромашка. Це невибаглива та скромна рослина, відома у всьому світі. Його запах, із трав'яно-зеленими півтонами, а також виразними медово-яблучними нюансами, добре знайомий кожному. Мовою квітів він уособлює невинність і щирість, що ідеально вписується в концепцію аромату. При цьому в парфумерії ромашковий акорд недооцінений, хоча і має унікальний ольфакторний профіль.

Цей недогляд був виправлений у чарівній парфумі Memoire D'Une Odeur . Він надзвичайно світлий і витончений, розслаблюючий та приємно освіжаючий. Аромат допомагає відволіктися від проблем, переносячи свого власника на залиту сонцем галявину, вкриту смарагдовими травами і ніжно тремтячими бутонами. Тут немає місця тривогам і хвилюванням - лише лагідні посмішки, близькі друзі та родина, а також атмосфера повного умиротворення та гармонії. Справжнє диво, яке має тривати вічно!

Відкривають чарівну піраміду кокетливі іскорки ромашки, посилені витонченою гіркотою мигдалю. Ніжні і прозорі, вони віртуозно доповнені кораловим індійським жасмином і пухнастим мускусом, які забезпечують чудову м'якість і чарівну медову насолоду, щоб потім змінити шляхетну базу зі світлої деревини сандала і кедра, прикрашеної гурманськими вкрапленнями. Дуже делікатна, трепетна і повітряна комбінація, схожа на найлегшу хмарку, сліпучу у своєму сяйві. Поставляється парфумована вода у вінтажному флаконі, виконаному у формі ребристої колони. Фіал пофарбований в елегантний зелений відтінок та увінчаний золотавим ковпачком.

Купити Gucci Memoire D'Une Odeur в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.