0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Tiziana Terenzi Porpora

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Porpora Парфумована вода
217 грн
Акція
Tiziana Terenzi Porpora Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tiziana Terenzi Porpora – магія Червоної Місяця

 

Рідкісне явище природи інтригує людей по всьому світу, викликаючи пристрасні і одночасно повні загадок асоціації. Дім Tiziana Terenzi , відомий своїм інтересом до теми Всесвіту та її таємниць, присвятило знаменитому Червоному Місяцю феєричну парфумерну композицію – яскравий та виразний флорієнтальний парфум. Porpora .

Це чудовий вечірній аксесуар для сезону холодів. Восени і взимку його запаморочлива чарівність буде дуже доречною. Його чуттєвий шлейф наповнює простір навколо акордами амбри та теплих прянощів, троянд та бальзамічних смол, осінніх квітів та диму, диму та почулів, фруктів та дерева.

Неперевершена прикраса для тих, хто хоче прикувати до себе усі погляди!

Історія аромату

 

Перед вами шикарний твір італійського бренду, який дебютував у 2012 році і практично миттєво злетів на парфумерний Олімп завдяки таланту свого засновника Паоло та чудовому дизайну видань марки – цим займається його сестра, не менш обдарована Тіціана Теренці.

Паоло і Тіціана трепетно ставляться до зоряних світів і таємниць космосу, і багато їхніх видань натхненні та присвячені саме їм. Не стала винятком і «Порпора», або Червоний місяць – композиція, присвячена унікальному природному явищу, яке можна спостерігати під час повного місячного затемнення. неймовірно ефектно.

Присвята парфумерної композиції астрономічному феномену – це данина захоплення космосом у всіх його проявах засновників бренду, парфумера Паоло та його сестри Тіціани – дизайнера та мистецтвознавця.

Купити Tiziana Terenzi Porpora в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Містична краса

Твір зачаровує з перших секунд: головною його темою стала пристрасна оксамитова троянда з її нескінченним різноманіттям відтінків аромату.

Пурпуровий колір домінує тут у всьому – червоні ягоди запашної малини вносять у прелюдії спокусливу фруктову насолоду, а пряні гвоздики та кориця підкреслюють темперамент володаря цього чудового парфуму.

Серцевий акорд поєднав у собі пристрасть і романтику, що втілилися у красі квіткових відтінків болгарської троянди та маку у хмаринці ладанового диму. Східний колорит у цей акорд привносять пачулі.

У фіналі смолисто-бальзамічні мотиви продовжені експресивними нотами мирри та бензоїну, а чуттєву лінію виразно ведуть мускус і тепла, манера амбра. Нотка каштана дарує незвичайний вишуканий акцент.

Бажаєте зробити незабутній подарунок чи ефектно поповнити свою колекцію? Вам, безумовно, варто купити Tiziana Terenzi Porpora в інтернет-магазині La Grande, де ціни на цей парфум приємно здивують, а можливість придбати тестерний флакон робить вашу мрію ще ближчою!